aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η «Αρένα» να της δείξει τον δρόμο

Ομόνοια: Η «Αρένα» να της δείξει τον δρόμο

Η Ομόνοια έχει τον τρόπο απέναντι στην ΑΕΚ, την κέρδισε δύο φορές πέρσι μέσα στην έδρα της και θέλει να επαναλάβει εαυτόν, να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε πέρσι και η «Αρένα» να της δείξει τον δρόμο για τη διάκριση. Για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας στο αυριανό ματς αλλά και για να πετύχει τους στόχους της στη σεζόν, θα πρέπει να φτιάξει την αμυντική συμπεριφορά της.

Το γεγονός ότι η Ομόνοια στα έξι ματς που έδωσε έως τώρα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα δέχθηκε εννιά γκολ, είναι λόγος για προβληματισμό και αναζήτηση τρόπου αμυντικής βελτίωσης. Όχι μόνο δέχθηκε εννιά γκολ αλλά και πολλές φάσεις, δείγμα ότι θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο στον τρόπο που αμύνεται ως σύνολο.

Γιατί, υπήρξαν και στιγμές που οι φίλοι της ομάδας είπαν με ανακούφιση «ευτυχώς που έχουμε και τον Φαμπιάνο». Ο Μπεργκ δούλεψε στη διακοπή όσο του το επέτρεψαν οι συνθήκες αφού απουσίαζαν πολλοί διεθνείς και αναμένει βελτίωση της ομάδας του, αρχής γενομένης από το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Μπεργκ να μην υπολογίζει τους Κούσουλο, Μποτεάκ, Ντίσκερουντ και κατά πάσα πιθανότητα τον Ατιέμγουεν. Η ενδεκάδα αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες αφού αποτελεί ερωτηματικό π;vς ο Μπεργκ προτίθεται να προσεγγίσει το ματς, γνωρίζοντας πως την Πέμπτη η ομάδα του θα δώσει και ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ