aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αποκάλυψη…

Ομόνοια: Η αποκάλυψη…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Βρισκόμαστε τρεις βδομάδες ακριβώς πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η Ομόνοια ετοιμάζεται να δώσει σήμερα ένα από τα πιο δυνατά φιλικά παιχνίδια, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Ολίβα θα αποκαλυφτεί στον κόσμο της και θέλει να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο για την εποχή. Σίγουρα υπάρχει χρόνος για να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και να είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο ματς.

Αυτό που θα θελήσει να κάνει σήμερα η Ομόνοια, είναι να αποκαλύψει ένα μέρος της φιλοσοφίας με την οποία ο νέος προπονητής θέλει την ομάδα του να προσεγγίζει τα παιχνίδια της. Τα στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις και όσο περνά ο χρόνος, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να τα αφομοιώνουν σε μεγαλύτερο βαθμό. Στα φιλικά στην Πολωνία παρουσίασε κάποια από τα «θέλω» του Ολίβα, όπως το παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, όμως όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος αυτά θα πρέπει να αυξάνονται, κυρίως σε διάρκεια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Nα μην χάσει την καλύτερη «μετεγγραφή» 

Η εικόνα που θα βγάλει σήμερα το «τριφύλλι» δεν θα είναι στον απόλυτο βαθμό ενδεικτική τού τι θα δει ο κόσμος της στη νέα σεζόν, όμως θα είναι ένα καλό δείγμα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές ακόμη δεν μπήκαν στην ομάδα ή δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που ο προπονητής τους θέλει. Γι’ αυτό και θα γίνει διαχείριση του ρόστερ ως ένα βαθμό, παρόλο που ο Ισπανός προπονητής σταδιακά θα δώσει χρόνο σ’ αυτούς που υπολογίζει να παρουσιάσει στις 25 ή 26 Αυγούστου, στο ματς απέναντι στην Αλκή στο ΓΣΠ. Και στα φιλικά που θα ακολουθήσουν και όσο θα πλησιάζει η πρεμιέρα, ο χρόνος συμμετοχής των εκλεκτών για το αρχικό σχήμα θα αυξάνεται. Άλλωστε, η Ομόνοια είναι μια νέα ομάδα και καλείται να αποκτήσει ομοιογένεια και όσο πιο σύντομα το κάνει, θα λειτουργήσει υπέρ της.

Διαβάστε επίσης: Σπάνε τα… κοντέρ καλοκαιριάτικα οι Ομονοιάτες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ