aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η… απλή μετάφραση στην ιδιαίτερη αναφορά του Μπεργκ

Ομόνοια: Η… απλή μετάφραση στην ιδιαίτερη αναφορά του Μπεργκ

Έμμεσα και άμεσα ο Χένινγκ Μπεργκ είπε αυτό που περίμεναν οι φίλοι της Ομόνοιας, μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (1-1). Το «τριφύλλι» δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο, οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα… χτυπητές καθώς οι παίκτες του Χένινγκ Μπεργκ πιστοί στην τακτική του Νορβηγού, περιόρισαν τα ατού του «Δικεφάλου του Βορρά», με αποτέλεσμα να μην προκύψουν μεγάλοι κίνδυνοι στην εστία του Φαμπιάνο.

«Ο ΠΑΟΚ, η Γρανάδα και η Αϊντχόφεν φυσιολογικά είναι ένα βήμα πιο πάνω από εμάς όμως μια ομάδα που ίσως είναι λίγο πιο πίσω, μπορεί να κερδίσει. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο δεν νιώθουμε κατώτεροι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ομόνοιας. Σε… απλή μετάφραση; «Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας». Η ομάδα της πρωτεύουσας μπορεί να θεωρείται ως το φαβορί για την 3η ή 4η θέση που δεν εξασφαλίζει πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχουν στο μυαλό τους στο πράσινο στρατόπεδο.

Θα δουν στα μάτια και τους τρεις αντιπάλους, θα απολαύσουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή εμπειρία και ότι ήθελε προκύψει. Εξάλλου, η Ομόνοια κατάφερε να αποκλείσει Λέγκια Βαρσοβίας και Ερυθρό Αστέρα, άρα γιατί να μην κυνηγήσει τις πιθανότητες της και στους ομίλους; Εγχείρημα δύσκολο, όμως δεν παρουσιάζονται διατεθειμένη να τους καταβάλει το αίσθημα κατωτερότητας και φόβου κόντρα στα… μεγαθήρια.

Ούτε τα χρήματα παίζουν μπάλα, ούτε τα μπάτζετ. Και ο Μπεργκ με τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων σκοπεύουν να μπαίνουν στο γήπεδο για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου και… μισθοδοσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ