aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αντίδραση του Παπασταύρου

Ομόνοια: Η αντίδραση του Παπασταύρου

Βαριά μέρα ξημέρωσε σήμερα για την Ομόνοια, μια μέρα μετά το ταπεινωτικό 0-4 από τον ΑΠΟΕΛ, που ξυπνά τους χειρότερους εφιάλτες της από την προ Σταύρου Παπασταύρου εποχή. Είναι άξιον απορίας πώς θα αντιδράσει ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, μετά το ηχηρό χαστούκι από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο κόσμος του «τρυφιλλιού» βράζει και ζητά επί πίνακι την κεφαλή των υπευθύνων. Από τα πυρά δεν ξεφεύγουν οι Γρηγόρη, Ταραπουλούζης και Φερέρα, όπως και οι ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά του, είναι φυσικό να είναι έντονα προβληματισμένος ο πρόεδρος των κυπελλούχων, ο οποίος ήδη πήρε την απόφαση πριν από έναν μήνα και δέκα ημέρες για απομάκρυνση του προηγούμενου προπονητή, Νιλ Λένον.

Ο Φεράρα δεν έχει πολύ καιρό που ανέλαβε. Αδιαμφισβήτητα έχει μερίδιο ευθύνης στη χθεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση, ωστόσο το εύλογο ερώτημα είναι εάν πρέπει να καεί το χαρτί του τόσο νωρίς. Το άλλο ζήτημα είναι εάν μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση με το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Εάν η απάντηση είναι αρνητική, τότε θα χρειαστούν πολύ δυνατές κινήσεις τον Ιανουάριο, εντούτοις έως τότε ίσως να είναι πολύ αργά.

Σίγουρα πρόκειται για την πιο βαθιά αγωνιστική κρίση της Ομόνοιας από τη δεύτερη σεζόν της δημιουργίας ποδοσφαιρικής Εταιρείας, όταν άρχισε δηλαδή η ανοδική πορεία με τις επιτυχίες που ακολούθησαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ