aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ανησυχία για Μότα και η υπομονή

Ομόνοια: Η ανησυχία για Μότα και η υπομονή

Όταν στις 11 Ιουλίου έσκαγε η «βόμβα» από την Ομόνοια για τη μετεγγραφή του Μάρκο Μότα, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πήραν… φωτιά από τους φίλους του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Μιλόγεβιτς: «Οι οπαδοί της Ομόνοιας μπούκαραν στην προπόνηση για τον Ζίγκι»

Η απόκτηση του Ιταλού δεξιού μπακ είναι χωρίς αμφιβολία μια ηχηρή μετεγγραφή, βάσει βιογραφικού του έμπειρου παίκτη. Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι ημέρες και οι οπαδοί ακόμη να δουν αγωνιζόμενο τον 32χρονο άσο και θα χρειαστεί να κάνουν άλλο τόσο χρόνο υπομονή για να τον δουν, αφού ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση (με ένα νεύρο) και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ώστε να το ξεπεράσει πλήρως.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Κανονιέρισσα» με τεράστια διαφορά απ’ τους άλλους!

Ο Μότα, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ομόνοιας και είναι λογικό οι οπαδοί να ανησυχούν. «Τι συμβαίνει με τον Μότα», «Είναι σοβαρό το πρόβλημα», «Θα τον δούμε να παίζει μπάλα» είναι η πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι φίλαθλοι των πρασίνων, με την τεχνική ηγεσία και το ιατρικό τιμ να συστήνουν υπομονή.

Διαβάστε επίσης: ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ «τριφύλλι»

Ο άτυχος Μότα μπορούσε να αγωνιστεί στα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος ενόχλησης που θα επιφέρει μεγαλύτερο διάστημα αποχής και έτσι αποφασίστηκε όπως δοθεί χρόνος στον παίκτη για να ακολουθήσει πρόγραμμα που θα επιφέρει πλήρη θεραπεία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έχει και ποιότητα, έχει και εμπειρία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ