aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η άνεση και η ψυχραιμία του Ουζόχο που αρνείται να δεχθεί γκολ

Ομόνοια: Η άνεση και η ψυχραιμία του Ουζόχο που αρνείται να δεχθεί γκολ

Η Ομόνοια φαίνεται πως βρήκε αυτό που έψαχνε τα τελευταία χρόνια για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Στα τέσσερα τελευταία ματς δύο επίσημα και δύο φιλικά που αγωνίστηκε ο Φρανσίς Ουζόχο, η Ομόνοια δεν δέχθηκε γκολ, δείγμα της πολύ καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο 20χρονος κίπερ.

Κατά σειρά οι αγώνες που αγωνίστηκε ο Ουζόχο και η Ομόνοια διατήρησε το μηδέν παθητικό: Ανόρθωση (0-0), ΑΕΛ (2-0), Δόξα (2-0), Νέα Σαλαμίνα (2-0). Ο Νιγηριανός διεθνής όποτε χρειάστηκε είπε «όχι», ακόμη και στα δυνατά φιλικά. Βεβαίως μπροστά του έχει μια πολύ καλή αμυντική γραμμή με ποιότητα, εμπειρία και ύψος που αποτελείται από τους Λέτσγιακς, Λανγκ και Λούφτνερ.

Διαβάστε επίσης: Η Ομόνοια ξανά στο προσκήνιο!

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η άνεση και η ψυχραιμία που αποκρούει ο Ουζόχο τις προσπάθειες των αντίπαλων επιθετικών, είτε προέρχονται από στατικές φάσεις είτε όχι. Αν και νωρίς ο Ουζόχο αποτελεί μια από τις καλύτερες μετεγγραφές του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Οι €70.000 και το μέλλον του Ρομπέρζ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ