aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ανατριχίλα, η αγκαλιά του Εντρένα και το τέλος ενός αρνητικού σερί

Ομόνοια: Η ανατριχίλα, η αγκαλιά του Εντρένα και το τέλος ενός αρνητικού σερί

Στις 6 Μαΐου 2017 ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Ομόνοιας Χουανάν Εντρένα έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη Γρανάδα και μάλιστα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (0-4). Ήταν στο 79ο λεπτό του αγώνα, όταν ο φωτεινός πίνακας έδειχνε το νούμερό του και αυτός ετοιμαζόταν να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Προτάθηκε ο Αγγελή, αποφάσισε ο Γκόμεθ

Τότε σχεδόν 20.000 θεατές στο στάδιο «Nuevo Los Cármenes» φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και χειροκροτούσαν! Ο λόγος; Η είσοδός του στο παιχνίδι έβαζε τέλος και ένα αρνητικό σερί που προκαλούσε την οργή των οπαδών της ομάδας για σχεδόν τέσσερα χρόνια. Ήταν ο πρώτος «Granadinos» παίκτης που έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας μετά από 1435 ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο επικοινωνιακός Άνχελ Γκόμεθ καλοσωρίζει με «ποντίκια» τον Εντρένα

«Αυτό ονειρευόμουν από παιδί. Να κάνω το ντεμπούτο μου, αγωνιζόμενος στην Α’ κατηγορία, και να έχω απέναντί μου τους καλύτερους. Το Σάββατο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ήταν απίστευτο. Η κλήση στην αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε μετά τον αγώνα ο Χουανάν Εντρένα.

Διαβάστε επίσης: Αΐλτον; Ντάρμπισαϊρ (το χρήμα αλλού)

Και ακολούθως περίγραψε τα συναισθήματά του: «Όταν σηκώθηκα από τον πάγκο και άκουσα τον κόσμο, είχαν σηκωθεί όλες μου οι τρίχες στο σβέρκο. Δεν αντιλαμβανόμουν τι συνέβαινε, όλο το γήπεδο ζητωκραύγαζε για μένα. Ήταν μια απίστευτη στιγμή. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τη στιγμή. Ένα κατάμεστο στάδιο και 20.000 οπαδοί φώναζαν το όνομά μου. Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια Vs Ιβάιλο Πέτεφ: Δικαιώθηκε το «τριφύλλι»!

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ρεάλ, ο Χουανάν Εντρένα διέσχισε το γήπεδο και πήγε στην εξέδρα όπου βρισκόταν η οικογένεια του. «Το πιο αξέχαστο για μένα ήταν όταν τελείωσε το παιχνίδι και πήγα να αγκαλιάσω τον πατέρα μου. Μετά από αυτήν τη στιγμή σκέφτηκα όλα για όσα είχαμε αγωνιστεί και δουλέψει, τόσα πολλά χρόνια μακριά από το σπίτι, και πάντα με αυτόν τον στόχο. Ήταν κάτι πολύ συναισθηματικό».

Διαβάστε επίσης: Εντρένα: «Φιντάνι» της Μάσια, ντεμπούτο με Ρεάλ και οι €250.000

ΟΝΟΜΑ: ΧΟΥΑΝΑΝ
ΕΠΩΝΥΜΟ: ΕΝΤΡΕΝΑ
Εθνικότητα: Ισπανός
Ημ. γέννησης: 19-5-1996
Ύψος: 1.83
Βάρος: 71 kg
Διεθνής:Συμμ./γκολ:
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
2015-16 Εσπανιόλ Β’
2016-17 Γρανάδα Β’
2016-17 Γρανάδα
2017-18 Αλαβές
2017-18 ΝΚ Ρούντες
ΣΕΖΟΝ ΣΥΜΜ. ΓΚΟΛ
2015-16 31 1
2016-17 32 7
2017-18 23 3

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ