aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αναγνώριση (αλλά) και η κριτική στον Μπεργκ

Ομόνοια: Η αναγνώριση (αλλά) και η κριτική στον Μπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Χένινγκ Μπεργκ αποθεώνεται από τον κόσμο της Ομόνοιας για το γεγονός ότι, έπιασε μια ομάδα από το μηδέν, με πολλά νέα πρόσωπα άγνωστα μεταξύ τους και κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να φτιάξει ένα δεμένο σύνολο που παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο, έχει νοοτροπία νικητή και με το τέλος του Α’ γύρου βρίσκεται στη 2η θέση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σε 30 λεπτά δεν… σκαρτάρεις ποδοσφαιριστή. Νόμος!

Την ίδια ώρα όμως, ο Νορβηγός προπονητής δέχεται σχεδόν μετά από κάθε ματς κριτική για το γεγονός ότι, δεν πραγματοποιεί και τις τρεις αλλαγές του. Κυρίως στα τελευταία παιχνίδια, κάνει μία άντε δύο αλλαγές, ως εκεί. Μέχρι σήμερα, σε 11 παιχνίδια, είχε τη δυνατότητα να προβεί σε 33 αλλαγές, ωστόσο έχει πραγματοποιήσει μόνο τις 24, και είναι ο προπονητής που έχει χρησιμοποιήσει τους λιγότερους παίκτες από τον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι 2371 ημέρες έγιναν 2372, αλλά ήρθε η επιβεβαίωση

Δείχνει να εμπιστεύεται κυρίως τον νεαρό Κακουλλή, όμως έκανε και στο πρόσφατο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, ενώ την ίδια ώρα είχε στον πάγκο τους Ορτέγα, Έζρα, Μίκου, Κατελάρη, Κούσουλου, Τζιωνή και Μανρίκε. Πιθανότατα η παρουσία των τριών πρώτων να βοηθούσε επιθετικά την ομάδα κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους», όμως ο Μπεργκ έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος να κάνει άλλη αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ