aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αναφορά Λάρκου στην τελευταία μετεγγραφή και η «καταστροφή»

Ομόνοια: Η αναφορά Λάρκου στην τελευταία μετεγγραφή και η «καταστροφή»

Την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή προανήγγειλε στην εφ όλης της ύλης συνέντευξή του στο OFC TV ο Νεόφυτος Λάρκου. Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας ουσιαστικά παραδέχθηκε την επικείμενη μετεγγραφή κεντρικού αμυντικού (χωρίς να αναφερθεί σε θέση), ενώ τόνισε ότι το διάστημα που ακλουθεί της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού θα συνεχίσει η αξιολόγηση υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Νεόφυτου Λάρκου: «Αξιολογήθηκαν 1500 cv, επιμέναμε έναν μήνα για παίκτη»

Αναλυτικά η συγκεκριμένη τοποθέτηση

Ποια είναι η φιλοσοφία της ομάδας όσον αφορά τον μακροπρόθεσμο μετεγγραφικό σχεδιασμό της; «Έχει παρθεί η απόφαση να πάρουμε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου που θα ήταν πιθανή αποχώρηση ή οτιδήποτε άλλο προκύψει. Μακροπρόθεσμα αυτό που θα αξιοποιήσουμε είναι την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου, όπου εκεί μπορείς να βρεις και να μπορέσεις να εντοπίσεις με περισσότερη ηρεμία ποδοσφαιριστές που χρειάζεται η ομάδα. Όμως, αυτό που επιδιώκουμε είναι η δημιουργία κορμού, η ελαχιστοποίηση των αναγκών μας, ούτως ώστε να συγκεντρωνόμαστε μόνο σε συγκεκριμένους παίκτες γιατί το ράβε-ξήλωνε όχι μόνο δεν ωφελεί, αλλά καταστρέφει μακροπρόθεσμα την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ