aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αλυσίδα τραυματισμών τελειωμό δεν έχει

Ομόνοια: Η αλυσίδα τραυματισμών τελειωμό δεν έχει

Η θλάση τετρακεφάλου του Μιξ Ντίσκερουντ που θα τον αφήσει εκτός δράσης περίπου ένα μήνα, ήρθε να προστεθεί στην αλυσίδα τραυματισμών της Ομόνοιας. Είναι γεγονός ότι από την αρχή της σεζόν, η ομάδα του τριφυλλιού χτυπιέται αλύπητα από απρόοπτα, με αποτέλεσμα να μην έχει αγωνιστεί πλήρης σε κανένα από τα παιχνίδια της έως σήμερα.

Στο πρώτο ματς της σεζόν με την Ντινάμο (0-2) στο Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ απουσίασε ο Έκτορ Γιούστε, ενώ στη ρεβάνς του ΓΣΠ (0-1) προστέθηκε στους απόντες ο Γιάννης Κούσουλος με τραυματισμό στο γόνατο.

Τα άσχημα μαντάτα συνεχίστηκαν στο φιλικό της επόμενης μέρας με την Ολυμπιάδα Λυμπιών στο Δασάκι. Ο νεοαποκτηθείς Ιγιάγι Ατιέμγουεν πήρε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής με τη νέα ομάδα του, αλλά αποχώρησε λόγω θλάσης στους προσαγωγούς.

Έτσι, στο εντός έδρας ματς με τη Φλόρα Ταλίν (1-0) στο ΓΣΠ για το Γιουρόπα Λιγκ, δεν ήταν διαθέσιμοι οι Έκτορ Γιούστε και Γιάννης Κούσουλος. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις δεν σταμάτησαν, όμως, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Τόμας Χούμποτσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο Ταλίν (1-2/5-4 πεν.) δεν ταξίδεψαν οι Γιάννης Κούσουλος και Τόμας Χούμποτσαν, αλλά τα άσχημα άρχισαν πριν από το ματς. Ο Μάρκο Τσέποβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και δεν αγωνίστηκε, ενώ ο Έρικ Μποτεάκ αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τέλος στα δύο παιχνίδια με την Άντβερπ (4-2, 0-2/2-3 πεν.), απουσίασαν οι Μάρκο Τσέποβιτς, Γιάννης Κούσουλος, Ερίκ Μποτεάκ και Τομας Χούμποτσαν. Για τον τελευταίο πάντως, οι πράσινοι ανέφεραν πως δεν ταξίδεψε στο Βέλγιο λόγω οικογενειακού ζητήματος που προέκυψε και όχι εξαιτίας τραυματισμού.

Όπως και να έχει, για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, που για την Ομόνοια θα είναι το πρώτο λόγω αναβολής της πρεμιέρας με την ΑΕΛ, είναι τραυματίες οι Γιάννης Κούσουλος, Έρικ Μποτεάκ και Μιξ Ντίσκερουντ.

Το θέμα όμως είναι να μη μεγαλώνει η αλυσίδα των τραυματισμών. Έρχεται μεγάλη σεζόν και δύσκολο φθινόπωρο λόγω παράλληλων εγχώριων και διεθνών υποχρεώσεων, γεγονός που καθιστά χρήσιμο κάθε ποδοσφαιριστή για τον Χένινγκ Μπεργκ ώστε να διαχειριστεί όσο πιο καλά γίνεται το έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ