aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αλλαγή ρόλου του Μπεργκ στον Κούσουλο

Ομόνοια: Η αλλαγή ρόλου του Μπεργκ στον Κούσουλο

Συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει της νέας σεζόν. Οι πράσινοι, έδωσαν το πρώτο τους φιλικό την Παρασκευή (12/07) και ηττήθηκαν από την Ζάμαλεκ (1-0). Βέβαια αυτό που είδαμε δεν αντικατοπτρίζει με τίποτα την εικόνα που θα δούμε στην συνέχεια, καθώς το φιλικό έγινε περισσότερο για… ξεμούδιασμα παρά για ασφαλή συμπεράσματα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η προσφιλής «συνήθεια» του Μπεργκ φάνηκε στο πρώτο φιλικό

Ωστόσο, δεν μπορεί να παραλειφθεί πως φανερώθηκαν κάποιες προθέσεις του Χένινγκ Μπεργκ όσο αφορά στην αξιοποίηση του Ιωάννη Κούσουλου. Είναι γνωστό πως ο Κύπριος διεθνής μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις (δεξιός μπακ, κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος) κάτι που έκανε στην Εθνική ομάδα, παλαιότερα στην Νέα Σαλαμίνα αλλά και στην Ομόνοια την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το… κοντέρ του Γκόμες και η προστασία του «Τζίμη»

Όπως πληροφορήθηκε η ιστοσελίδα μας, ο Νορβηγός τεχνικός έχει στο μυαλό του να προωθήσει τον Κούσουλο στην θέση του αμυντικού μέσου. Αυτό δουλεύει στις προπονήσεις και εκεί τον τοποθέτησε στα 45’ που αγωνίστηκε με την Ζάμαλεκ. Ο Μπεργκ θέλει τον Κούσουλο σ’ ένα ρόλο μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς με σκοπό να εκμεταλλευτεί τα προσόντα του, τα «πνευμόνια» του αλλά και την σωστή ανασταλτική του λειτουργία.

Όπως προκύπτει από την ενημέρωση η Ομόνοια θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού με τον Κούσουλο όπως φαίνεται να μετακινείται στο κεντρικό άξονα. Βέβαια, αυτές είναι κάποιες σκέψεις που κάνει μέχρι στιγμής ο Νόρβηγος τεχνικός και δεν σημαίνει ότι είναι και η τελική του απόφαση. Σίγουρα στην Πολωνία (αναχωρεί την Τρίτη, 16/07) και στα επόμενα φιλικά που θα δώσει η Ομόνοια θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη θέση επί του συγκεκριμένου θέματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ