aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Η Αλ Νασρ με τα "πετροδόλαρα" βλέπει τον Φαμπιάνο»

Ομόνοια: «Η Αλ Νασρ με τα “πετροδόλαρα” βλέπει τον Φαμπιάνο»

Στις ήδη αρκετές μετεγγραφικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο προστίθεται άλλη μία. Μπορεί να μην έχει μπει ακόμα το Καλοκαίρι και η μετεγγραφική περίοδος να είναι στο αρχικό της στάδιο όμως ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας κάθε τρεις και λίγο εμφανίζεται ως στόχος άλλης ομάδας.

Αυτή τη φορά η μετεγγραφολογία για τον MVP του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε δεν έρχεται από την Ελλάδα, από την Σαουδική Αραβία. Η ιστοσελίδα so3ody.com σημειώνει ότι η Αλ Νασρ μπήκε στη διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη του 39χρονου Αυστραλού, Μπραντ Τζόουνς, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του. Σύμφωνα με όσα καταγράφουν οι Σαουδάραβες στη λίστα των υποψηφίων είναι οι Φαμπιάνο Ριμπέιρο και Μοχάμεντ Αλ-Οβάις της Αλ Αχλί.

Από την στιγμή που ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια για να αποχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά το «τριφύλλι», ενώ ο ίδιος έχει εκφράσει δημόσια πρόθεση παραμονής στην ομάδα μετά την απονομή του τίτλου. Το κατά πόσο είναι ικανά τα «πετροδόλαρα» της Αλ Νασρ να διαφοροποιήσουν το σκηνικό θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως, έως το απόγευμα της Τετάρτης κανείς δεν κτύπησε την πόρτα των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Γερή υποψηφιότητα Ευθύμιου Κυπριανού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ