aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ακτινογραφία των «νέων», η θέση που αγωνίστηκε ο Ακιντόλα

Ομόνοια: Η ακτινογραφία των «νέων», η θέση που αγωνίστηκε ο Ακιντόλα

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ήσυχο αλλά και συνάμα ουσιαστικό ήταν το ντεμπούτο του Κοστέλ Παντίλιμον με τη φανέλα της Ομόνοιας. Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους επιθετικούς του Ολυμπιακού και εκεί που χρειάστηκε ήταν ιδιαίτερα σταθερός και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Ο «γίγαντας» των πρασίνων έδειξε αρκετά ψύχραιμος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ειδικά στο «ψηλό» παιχνίδι (σέντρες και στημένα) εμφανίστηκε ιδιαίτερα καλός και σταθερός, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα λόγω και του μεγέθους του αλλά και της ποιότητας του (βλέπει τον κόσμο από τα δύο μέτρα και τρία εκατοστά).

Ο άλλος «νέος», ο Νταβίντ Ακιντόλα αγωνίστηκε για περίπου ένα δεκάλεπτο, χωρίς να κάνει εμφανές την παρουσία του. Πάντως, ο Χένινγκ Μπεργκ σύστησε υπομονή, καθώς όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Νιγηριανός άσος θα χρειαστεί κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί στις συνθήκες αλλά και στις απαιτήσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο «φονιάς» Ντάρμπισαϊρ έπιασε δεκάρι χωρίς πέναλτι

«Ο Ακιντόλα είναι ένας παίκτης με ταχύτητα και θα θέλει χρόνο να προσαρμοστεί. Είναι θετικό που κατέγραψε σήμερα λεπτά συμμετοχής», ήταν το σχόλιο του για τον 24χρονο άσο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αγωνία για τον Λέσγιακς, περνάει από εξετάσεις ο Τσέχος

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Νορβηγός τεχνικός τοποθέτησε τον Ακιντόλα δίπλα στον Ματ Ντάρμπισαϊρ, αλλάζοντας τον σχηματισμό σε 4-4-2 όταν ο Νιγηριανός πέρασε στη θέση του Ορτέγα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ