aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η… αινιγματική ατάκα του Αναστασίου

Ομόνοια: Η… αινιγματική ατάκα του Αναστασίου

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Βαθμολογική και όχι μόνο ανάσα πήρε η Ομόνοια μετά τη χθεσινή νίκη επί του Ερμή. Οι πράσινοι με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο πήραν το πρώτο τρίποντο μετά από πέντε χαμένα ματς, γεγονός που θα τονώσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». Η βαθμολογική θέση της Ομόνοιας σίγουρα προκαλεί έντονη ανησυχία, ωστόσο ο Ελλαδίτης κόουτς είναι αποφασισμένος να φέρει… τούμπα την υφιστάμενη κατάσταση. Ήδη η πρώτη νίκη είναι γεγονός, ωστόσο όπως είπε και ο ίδιος «δεν μπορούν να γίνουν θαύματα».

Διαβάστε επίσης: Αναστασίου: «Ήταν μια ένεση, δεν γίνονται θαύματα»

Η απόλυση του Ολίβα, τα πυρά προς τον Άχνελ Γκόμεθ και η αμφισβήτηση προς τους ποδοσφαιριστές, προφανώς και πρόσθεσαν επιπλέον πίεση στην ομάδα της πρωτεύουσας, γι’ αυτό και ο Αναστασίου έχει μπόλικη δουλειά ενόψει της συνέχειας. Η εικόνα του «τριφυλλιού» ήταν βελτιωμένη, όμως χρειάζονται πολλά ακόμη για να καταφέρει να φέρει πίσω τον κόσμο του και να ανέβει βαθμολογικά. Βλέπετε, δεν… σκότωσε το παιχνίδι από νωρίς, με αποτέλεσμα το 2-1 να δίνει αυτοπεποίθηση στον Ερμή που πίεζε μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Όπως ανέφερε ο νέος προπονητής των πρασίνων «δημιουργήσαμε φάσεις και θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε», ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε πως οι σχέσεις των ποδοσφαιριστών είναι εξαιρετικές παρά τα άσχημα αποτελέσματα.

Ωστόσο, ο Αναστασίου με αινιγματική ατάκα έβαλε σε σκέψεις το φίλαθλο κοινό, και όχι μόνο: «Ήταν 4 μήνες δύσκολοι για τα παιδιά, θέλει υπομονή». Η Ομόνοια πριν την κατάκτηση του τρίποντου με τον Ερμή (4/11), γεύτηκε τη χαρά της νίκης στις 16 Σεπτεμβρίου με νίκη επί της ΕΝΠ, άρα οι πράσινοι βρίσκονται σε δύσκολη περίοδο για περίπου δύο μήνες. Σαφώς και ο Ελλαδίτης προπονητής γνωρίζει καλύτερα γιατί αναφέρθηκε στους τέσσερεις μήνες, αφού αυτό σημαίνει πως οι δυσκολίες άρχισαν –περίπου- από τον Ιούλιο, όταν η ομάδα της πρωτεύουσας βρισκόταν για προετοιμασία…

Διαβάστε επίσης: «Κτύπημα» από Κατελάρη, για τις… δύσκολες περιόδους!

Έχουν παρατηρηθεί πολλά στοιχεία στην Ομόνοια που δεν ευχαριστούν ούτε και τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας. Πολλά έχουν λεχθεί για την φυσική κατάσταση, τον τεχνικό διευθυντή, τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα. Ευθύνες για την 8η θέση, τους 9 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια, σαφώς και έχουν όλοι, ωστόσο καλούνται να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ