aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αγωνία στο… κόκκινο για Γκόμεθ

Ομόνοια: Η αγωνία στο… κόκκινο για Γκόμεθ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στις τάξεις της Ομόνοιας για τον Ζόρντι Γκόμεθ. Ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τον Εθνικό (10’) και κρατούσε το πίσω μέρος του ποδιού του, καθώς ένιωσε μυϊκή ενόχληση. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο των πρασίνων καθώς ο Καταλανός μέσος αποτελεί βασικό και… αναντικατάστατο γρανάζι για τον Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο… χαμένος της εαυτός και η ήττα χωρίς να σηκώσει λευκή σημαία

Ο Γκόμεθ αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος αλλά και η χρονική διάρκεια της απουσίας του, αφού ο Νορβηγός τεχνικός θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΛ. Υπενθυμίζουμε πως μεταξύ του Κούσουλου και του Τζιωνή, ο Μπεργκ επέλεξε τον δεύτερο ως αντικαταστάτη του Γκόμεθ στο παιχνίδι με τον Εθνικό ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 15’. Ωστόσο, πρώτα θα αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και έπειτα θα αποφασίσει.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως ο Καταλανός απουσίασε και τη 16η αγωνιστική και στο παιχνίδι με την Πάφο, όπου οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες. Μια ισοπαλία και μια ήττα λοιπόν χωρίς τον Γκόμεθ στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ