aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αγωνία χτυπάει κόκκινο

Ομόνοια: Η αγωνία χτυπάει κόκκινο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο τραυματισμός του Κάρι Άρνασον επισκίασε τη νίκη της Ομόνοιας επί της ΑΕΖ, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη. Ο έμπειρος Ισλανδός αμυντικός έχει χτύπημα στα πλευρά από σύγκρουση που είχε με τον Κρέσιτς λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που είχε ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Βύντρα.

Η αγωνία στις τάξεις των πρασίνων είναι μεγάλη, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε για να δώσει λύση στο κέντρο της άμυνας. Ο Άρνασον θα περάσει σήμερα από μαγνητικό τομογράφο για να διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματός του και να εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας του. Το ματς με τον Απόλλωνα για το κύπελλο, την Τετάρτη, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να το προλάβει.

Αυτό που εύχονται στην Ομόνοια είναι να μην είναι κάτι το σοβαρό που θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης τον Ισλανδό, αφού ακολουθούν συνεχόμενα και σημαντικά ντέρμπι.

Στο ματς της Τετάρτης, ο Νασιμέντο είναι ο επικρατέστερος να πάρει θέση δίπλα στον Βύντρα στο κέντρο της άμυνας, παρόλο που υποψήφιος είναι και ο Καρλίτος. Από εξετάσεις θα περάσει σήμερα και ο Φλορέσκου, που αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο από χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ