aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η άγνωστη ιστορία του Γκαφόρ που ντρίπλαρε το… γιαούρτι

Ομόνοια: Η άγνωστη ιστορία του Γκαφόρ που ντρίπλαρε το… γιαούρτι

Μια άγνωστη ιστορία για τον νεοαποκτηθέντα παίκτη της Ομόνοιας Μικάελ Γκαφόρ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου ένα μήνα και την εντόπισε το «Goal.com.cy». Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής την αποκάλψε σε συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Μάιο στην ιστοσελίδα «elperiodicodearagon.com».

Διαβάστε επίσης: Μικαέλ Γκαφόρ… με τα μάτια του Football Manager!

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ανέφερε ότι πριν από περίπου δέκα χρόνια είχε περάσει σοβαρά η σκέψη από το μυαλό του ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο βλέποντας ότι στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη Σεντ Ετιέν Β’ και στη Ροντέ (Γ’ Κατηγορία), δεν είχε θέση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι τέσσερις «γίγαντες», ο εξτρέμ του 1.83μ. κι ο στόπερ του 1.84μ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε είχε αποφασίσει και τι δουλειά θα έκανε. Θα δούλευε σε ένα εργοστάσιο παραγωγής γιαουρτιού! «Είχα αποφασίσει να αφήσω το ποδόσφαιρο, δεν υπήρχαν πράγματα που με ενδιέφεραν πια. Σκεφτόμουν να ακολουθήσω μια άλλη διαδρομή, να εργαστώ σε ένα εργοστάσιο και να παίξω στην ομάδα της εταιρείας για να βρω τη δουλειά. Ήταν ένα εργοστάσιο γιαουρτιού με την ονομασία Senoble. Θα αφιέρωνα τον εαυτό μου να φορτώνω τα φορτηγά υποθέτω, αφού δεν είχε διευκρινιστεί ακόμα ποια θα ήταν η δουλειά μου», είπε ο Γκαφόρ.

Διαβάστε επίσης: Ο Γάλλος που άφησε την… ισπανική «Ιθάκη» του για την Ομόνοια

Εκείνο που του άλλαξε τελικά γνώμη ήταν η πρόταση που δέχθηκε από την Λόρκα Ατλέτικο, χάρη στην οποία αποφάσισε να ντριμπλάρει το… εργοστάσιο γιαουρτιού και ν’ αναζητήσει την τύχη του στην Ισπανία. Και τελικά του βγήκε σε καλό. Ο Γάλλος βρήκε τον ποδοσφαιρικό του «παράδεισο» στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου από το 2009 μέχρι και σήμερα. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ρεάλ Σαραγόσα Β’, Θέλτα Β’, Γκουαταλαχάρα, Νουμάνθια, Μιράντες και Αλμπαθέτε. «Είχα αυτή την προσφορά, για να παίξω στην Ισπανία. Και με διάσωσε εντελώς. Έκανα αυτή την αλλαγή. Δεν είχα τίποτα να χάσω και πήγε καλά».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το λάθος στη μετάφραση και η αποκάλυψη για προσθαφαιρέσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ