aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η «Αγία Τριάδα» της διαφοράς!

Ομόνοια: Η «Αγία Τριάδα» της διαφοράς!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η τριάδα Κλέιτον, Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ τα έκανε όλα! Δημιουργούσε και εκτελούσε, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να επιβεβαιώνουν ότι η επιθετική γραμμή της Ομόνοιας αποτελεί το δυνατό της όπλο, φθάνοντας τα 55 γκολ ενεργητικό.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος από δημιουργός έγινε εκτελεστής. Πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ της ομάδας του, μάλιστα με κεφαλιά! Ο πολύπειρος Κλέιτον έχει το γκολ και ο Ιωακείμ περιμένει πολλά, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας.

Οι άλλοι δύο, Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ, πέτυχαν από ένα γκολ και δημιούργησαν άλλο ένα. Ο διεθνής άσος πέτυχε το τρίτο γκολ και σέρβιρε το τέταρτο στον Άγγλο επιθετικό, που δημιούργησε το δεύτερο.

Ο Ντάρμπισαϊρ έφθασε τα 19 γκολ και τις 3 ασίστ, ο Χριστοφή τα 6 γκολ και τις 8 ασίστ και ο Κλέιτον με τα δυο προχθεσινά γκολ είναι πλέον στα έξι και έχει στο ενεργητικό του και 7 ασίστ. Σύνολο και οι τρεις ποδοσφαιριστές πέτυχαν τα 31 από τα 55 γκολ της ομάδας τους και έδωσαν 18 ασίστ.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του «τριφυλλιού» προσδοκεί σε ανάλογη συνέχεια στο σκοράρισμα, σε συνδυασμό με βελτίωση της μεσοαμυντικής γραμμής, ώστε η ομάδα του να φθάσει και σε άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ