aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αγαπημένη ατάκα του Μπεργκ που δείχνει πολλά

Ομόνοια: Η αγαπημένη ατάκα του Μπεργκ που δείχνει πολλά

«Χρειαζόμαστε βελτίωση» τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο Χένιγκ Μπεργκ. Αυτή φαίνεται πως είναι η αγαπημένη… ατάκα του Νορβηγού προπονητή της Ομόνοιας ο οποίος δεν επαναπαύεται με τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του στους τέσσερις επίσημους αγώνες κόντρα σε Δόξα, Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Ακόμα και μετά τη νίκη κόντρα στους κυανόλευκους της Λεμεσού, ο Μπεργκ τόνισε πως ναι είναι ευχαριστημένος με το τρίποντο και την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο χρειάζεται βελτίωση ώστε τα καλά διαστήματα του «τριφυλλιού» να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Στα δύο τελευταία δυνατά τεστ, η ομάδα της πρωτεύουσας μετρά τέσσερις βαθμούς από τους έξι διαθέσιμους, ενώ στο ντέρμπι με τους κιτρινοπράσινους θα μπορούσε να… αποδράσει από την Αρένα με το τρίποντο.

Ο Μπεργκ κέρδισε τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση με τη δουλειά του αλλά και με την προσπάθεια του να κάνει καλύτερη την ομάδα του. Δεν παρασύρεται από τις νίκες, τις καλές εμφανίσεις αλλά και τον ενθουσιασμό που υπάρχει στις εξέδρες. Τα βλέπει, τα απολαμβάνει, όμως δείχνει να θέλει περισσότερα αφού γνωρίζει πως ο δρόμος μέχρι τον Μάιο και την εκπλήρωση των στόχων, είναι μακρύς.

Εξάλλου γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας δουλεύουν και παρουσιάζονται ως επαγγελματίες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στα αποδυτήρια, στοιχεία τα οποία βοηθούν στην διατήρηση του καλού κλίματος. Χένιγκ Μπεργκ και Νεόφυτος Λάρκου καλούνται να διατηρήσουν όλα τα πιο πάνω για να κερδίσουν πολλά από τη σεζόν 2019-20. Ευρώπη, κόσμος, πρεστίζ είναι κάποια από αυτά που έλειψαν τα προηγούμενα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ