aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: H περίπτωση Ρούμπεν Άλβες και το «παράθυρο» 6ης μετεγγραφής

Ομόνοια: H περίπτωση Ρούμπεν Άλβες και το «παράθυρο» 6ης μετεγγραφής

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κλείνει μέσα στα επόμενα 24ωρα το κεφάλαιο «Δημήτρης Κολοβός» για την Ομόνοια. Ο διεθνής Ελλαδίτης μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αμέσως μετά θα «πετάξει» για το Όστερμπεεκ της Ολλανδίας προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.

Πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή έχει τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιώργος Δώνης, οι οποίοι θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο ως αριστερό «φτερό», όσο και στον άξονα και δη πίσω από τον επιθετικό. Μετά από αυτή την εξέλιξη, στην Ομόνοια κινούνται πλέον για ακόμη πέντε μετεγγραφές για τον κατάλογο των ξένων / κοινοτικών, αφού αυτή τη στιγμή έχουν στο ρόστερ τους 10 λεγεωνάριους.

Διαβάστε επίσης: Μάνατζερ Κολοβού στον Active: Ο λόγος της φυγής και ο σεβασμός στην Ομόνοια

Είναι πιθανόν όμως, να κληθούν να αναζητήσουν ακόμη μιαν επιλογή. Αυτό θα κριθεί από το μέλλον του Ρούμπεν Άλβες στην ομάδα. Ως γνωστόν, ο 24χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αν και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, η παρουσία του στο ρόστερ για τη νέα σεζόν θα κριθεί μέσα από την προετοιμασία. Αν δεν ικανοποιήσει ίσως παραχωρηθεί ως δανεικός ή να τερματιστεί το συμβόλαιό του χωρίς καμία επιβάρυνση για το Σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ