aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γύρισε τρία χρόνια πίσω, στην προ Μπεργκ εποχή!  

Ομόνοια: Γύρισε τρία χρόνια πίσω, στην προ Μπεργκ εποχή!  

Από τη μία σφαλιάρα στην άλλη. Η Ομόνοια μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες σε Κύπρο και Ευρώπη με απολογισμό τερμάτων δύο υπέρ και εννέα κατά. Μάλιστα, τα γκολ της σημειώθηκαν σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην ήττα με 2-3 στο ΓΣΠ!

Ακολούθησαν οι ήττες από ΑΕΛ στο Τσίρειο (0-1), Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ (0-1), Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ (0-1) και Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» (0-3). Στις εντός συνόρων αναμετρήσεις, το «τριφύλλι» στην Πάφο «κόλλησε» τρίτη διαδοχική αποτυχία και μάλιστα δεν έχει σκοράρει ούτε ένα γκολ.

Κάπως έτσι, οι πράσινοι είναι ήδη στο -11 από την κορυφή της βαθμολογίας. Με πέντε ήττες—δύο περισσότερες απ’ όσες δέχθηκε τη σεζόν 2020-21 όταν στέφθηκε πρωταθλήτρια— είναι στην 8η θέση με μόλις εννέα βαθμούς και πολύ πιθανόν να υποχωρήσει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα με το τέλος της αγωνιστικής. Τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα η Ομόνοια δέχθηκε τελευταία αφορά στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19! Δηλαδή, στην προ Χένινγκ Μπεργκ εποχή.

Η Πάφος FC τιμώρησε κάθε λάθος της Ομόνοιας και την υποχρέωσε σε άλλη μία ήττα. Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή τους, Γιανίκ Φερέρα, το «τριφύλλι» ήταν τουλάχιστον μία ταχύτητα πιο κάτω από την αφηνιασμένη Πάφο και από νωρίς στη σεζόν κινδυνεύει να τεθεί εκτός στόχων, εάν δεν ανακάμψει άμεσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ