aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια-ΓΣΠ: Τελευταία ευκαιρία, εκπνέει η προθεσμία…

Ομόνοια-ΓΣΠ: Τελευταία ευκαιρία, εκπνέει η προθεσμία…

Σήμερα εκπνέει η προθεσμία για να δηλωθεί στην UEFA η έδρα, που θα χρησιμοποιηθεί από την Ομόνοια σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως το πρωινό (11:00) ραντεβού των παραγόντων της με τον ΓΣΠ στα γραφεία του ΚΟΑ, που ανέλαβε ρόλο πυροσβέστη, είναι αρκούντως σημαντικό.

Αν δοθεί λύση έστω και την υστάτη, παρά τις βαριές κατηγορίες ένθεν και ένθεν της περασμένης εβδομάδας, δεν θα χρειαστεί να «ξεσπιτωθούν» οι πράσινοι και θα δηλώσουν για έδρα τους το γήπεδο που χρησιμοποιούν από το Φθινόπωρο του 1999.

Διαφορετικά, θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση οι πρωταθλητές. Κατ’ αρχάς δεν θα μπορούν να δηλώσουν έδρα εντός Κύπρου σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Επίσης, θα παραμείνουν ξεκρέμαστοι και αναφορικά με το πού θα αγωνιστούν στα προκριματικά και στα παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων.

Για την ώρα ξεπροβάλλει το Δασάκι ως η μόνη εφικτή επιλογή, ωστόσο είναι αλήθεια πολύ μικρό για να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου της Ομόνοιας. Όσο για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν οι τριφυλλοφόροι εκτός Κύπρου ως γηπεδούχοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θεωρείται απομακρυσμένο. Όπως μας ειπώθηκε, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου δίνει σχετική άδεια σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις (π.χ.: πόλεμος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ