aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γρίφος η πρώτη ενδεκάδα του Λένον

Ομόνοια: Γρίφος η πρώτη ενδεκάδα του Λένον

Όσον αφορά στην πρώτη ενδεκάδα του Νιλ Λένον στην Ομόνοια είναι ριψοκίνδυνο να γίνει πρόβλεψη τόσο γιατί θα είναι η πρώτη φορά στον πάγκο όσο και γιατί ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Ιρλανδός τεχνικός ενόψει της σημερινής (12/3, 17:00) αναμέτρησης με τη Δόξα στο ΓΣΠ για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ενδέχεται να προφυλάξει παίκτες που προορίζει για βασικούς την Τετάρτη.

Ο Λανγκ αναμένεται να είναι στην αποστολή μετά από καιρό, όχι όμως και οι Παναγιώτου και Ασάντε. Θα απουσιάσουν και οι Λέσγιακς, Μποτεάκ, λόγω καρτών. Η αναμέτρηση με τη Δόξα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον 50χρονο τεχνικό να δει εν δράσει τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας για πρώτη φορά και να σχηματίσει όσο το δυνατό καλύτερη άποψη για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αποτελεί κίνητρο και για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, οι οποίοι καλούνται να πείσουν τον νέο προπονητή για την αξία τους. Μάλιστα, το υπόλοιπο της σεζόν για αρκετούς θα είναι κριτήριο για το μέλλον τους στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ