aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γρίφος η ενδεκάδα

Ομόνοια: Γρίφος η ενδεκάδα

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το αποψινό ματς με τη Δόξα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, με τον Λένον να μην υπολογίζει μόνο τον Κούσουλο. Επανέρχονται οι Φαμπιάνο, Κασάμα και Γιούστε. Το ρόστερ είναι γεμάτο και ο τεχνικός της Ομόνοιας καλείται να το διαχειριστεί, γνωρίζοντας πως προηγήθηκαν αγώνες των εθνικών ομάδων και η Ομόνοια είχε αρκετούς διεθνείς, ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ίσως αλλάξουμε λίγο την ομάδα σε σχέση με το Παραλίμνι» ανέφερε ο κόουτς του «τριφυλλιού» και η ενδεκάδα των πρασίνων αποτελεί γρίφος για δυνατούς λύτες. Στην εξίσωση μπαίνει και ο αγώνας της Πέμπτης (6/10) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αρχικό σχήμα της σημερινής αναμέτρησης μοιάζει και είναι παρακινδυνευμένη.

Ο κόσμος της Ομόνοιας θα γεμίσει την ανατολική εξέδρα του γηπέδου της Δόξας, αφού μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα αναμένεται να εξαντληθούν και τα 2.260 εισιτήρια. Όπως ενημέρωσε η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα υπάρχει προπώληση και στο γήπεδο της Περιστερώνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ