aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γρίφος για δυνατούς λύτες (σενάρια 11άδας)

Ομόνοια: Γρίφος για δυνατούς λύτες (σενάρια 11άδας)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η κάκιστη παρουσία της Ομόνοιας στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς με την Πάφος FC, ιδιαίτερα σ’ εκείνο το εφιαλτικό οκτάλεπτο στο οποίο δέχθηκε τέσσερα γκολ, καθιστά γρίφο για δυνατούς λύτες την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει σήμερα ο Γκόμεθ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (19:00) στο ΓΣΠ. Κυρίως θέσεις στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή αποτελούν ερωτηματικό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έπεισαν τον Παπασταύρου οι ιδέες και οι βλέψεις του Αναστασίου

Στην επίθεση είναι κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, από τη στιγμή που οι Ζίβετς και Αντόνια δεν υπολογίζονται και οι επιλογές είναι περιορισμένες. Δεν αποκλείεται θα θελήσει να εκπλήξει με κάποιες κινήσεις ο τεχνικός των πρασίνων. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μεχίας. Την τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα αποτελούν οι Κούσουλος, Γκαφούρ, Πρτσε και Λόπεθ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν

Επίσης, επάνοδο στα στόπερ διεκδικεί ο Βύντρα, με καλές πιθανότητες, λόγω εμπειρίας. Στη μεσαία γραμμή, ίσως επανέλθει ο Σοάρες και μαζί με τους Ενρίκες και Γκόμεθ να αποτελέσουν την τριπλέτα σ’ ένα νευραλγικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Όταν Τζεβίζοφ πέτυχε χατ τρικ στο 5-2 επί του ΑΠΟΕΛ!

Θέση διεκδικεί και ο Κατελάρης. Στην επίθεση, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Χριστοφή δεξιά και Ντέρμπισαϊρ στην κορυφή. Τη θέση αριστερά ίσως καλύψει ο Μόντες και να μείνει στον πάγκο ο Εντρένα, που στο ματς με την Πάφος FC δεν είχε επιστροφές. Τη στιγμή που από τη δεξιά πλευρά του αντιπάλου θα κινείται ο Τάαμαρι.

Διαβάστε επίσης: Oι προβλέψεις των «μπούκηδων» για το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ