aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γράφουν και σβήνουν ονόματα

Ομόνοια: Γράφουν και σβήνουν ονόματα

Βιογραφικά προπονητών πολλά, φθάνουν συνεχώς κατά κύριο λόγο στα χέρια του Σίμου Ταραπουλούζη. Ονόματα προπονητών έχουν πάρει ήδη θέση σε σχετική λίστα, όμως επειδή φθάνουν συνεχώς προτάσεις, κάποια σβήνονται για να γραφτούν άλλα, που είναι πιο κοντά στα κριτήρια που τέθηκαν εξ αρχής και πρέπει να πληροί ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού».

Σε κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες η αξιολόγηση, το γράφε-σβήνε ονόματα, θα τερματιστεί και θα καταρτιστεί η τελική λίστα με τους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο της Ομόνοιας. Ο πρόεδρος ενημερώνεται καθημερινά για τις ενέργειες που γίνονται. Όταν φτάσει η στιγμή, με τους Χαραλαμπίδη και Ταραπουλούζη να «κλειδώνουν» τη λίστα με 3-4 υποψήφιους για τον πάγκο της Ομόνοιας, στην παρουσία του Παπασταύρου θα γίνουν συνεντεύξεις. Αυτές θα κρίνουν και την απόφαση για τον εκλεκτό που θα αντικαταστήσει τον Μπεργκ.

Στα «θέλω» της Ομόνοιας είναι όπως ο νέος προπονητής συνεργαστεί κατά κύριο λόγο με άτομα που βρίσκονται ήδη στο «Ηλίας Πούλλος» ή θα επιλέξει ο σύλλογος. Όπως έγινε δηλαδή και με τον Μπεργκ, που απλώς πρόσθεσε στο τεχνικό τιμ τον Σοκολόσκι, που αποτέλεσε τον στενό του συνεργάτη. Όσον αφορά στις απολαβές του προπονητή, τέθηκε ένα ταβάνι και πάνω σ’ αυτό κινούνται στον σύλλογο της Λευκωσίας.

Σαφώς και λίγο πιο πάνω να είναι οι απαιτήσεις ενός προπονητή, που ενδεχομένως να επιλεγεί, γιατί ίσως κριθεί ο καταλληλότερος, η διοίκηση δεν θα διστάσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του και να συνάψει συνεργασία μαζί του. Περί τα τέλη της εβδομάδας, αρχές της επόμενης, ίσως προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις. Ώστε ο νέος προπονητής να βρεθεί στο «Ηλίας Πούλλος», να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο και να ετοιμάσει την ομάδα πρωτίστως για τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ