aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γράφουν για ενδιαφέρον από Κολομβία για Μίκου

Ομόνοια: Γράφουν για ενδιαφέρον από Κολομβία για Μίκου

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα, έχει πάρει «φωτιά» το Twitter ότι η Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα, ομάδα A’ Κατηγορίας της Κολομβίας, ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον επιθετικό της Ομόνοιας, Φέντορ Μίκου.

Ο 34χρονος Βενεζουελάνος στράικερ διατηρεί συμβόλαιο με τους «πράσινους» μέχρι το καλοκαίρι του 2020, κάτι που σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2020 μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα τη μετεγγραφή του σε άλλο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Μίλα μου για όνειρα…»

Ωστόσο, τα σχετικά δημοσιεύματα/αναρτήσεις θέλουν την Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα να θέλει ν’ αποκτήσει από τώρα τον ποδοσφαιριστή, κάτι που αν ισχύει σημαίνει ότι είτε θα αποζημιωθεί η Ομόνοια για να τον αφήσει ελεύθερο, είτε θα του επιτρέψει στον Μίκου (εάν το θέλει και ο ίδιος ο παίκτης) να αποχωρήσει χωρίς οικονομικές απαιτήσεις.

Διαβάστε επίσης: Λέτσγιακς: «Είναι έργο του Μπεργκ. Στις προπονήσεις θα δείτε μόνο χαμόγελα»

Πάντως η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν πρόκειται να τοποθετηθεί επίσημα εάν δεν έχει στα χέρια της οποιαδήποτε πρόταση, ξέροντας μάλιστα πως ο παίκτης θα ανήκει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020 όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο που υπέγραψε. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι για τον Βενεζουελάνο επιθετικό, η συγκεκριμένη ομάδα είχε ενδιαφερθεί και τον περασμένο Ιανουάριο.

Δείτε μερικές σχετικές αναρτήσεις…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ