aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γουστάρουν μαζί!

Ομόνοια: Γουστάρουν μαζί!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τη στιγμή που ο Τζον Κάρβερ θέλησε να στηριχθεί στο 4-4-2 και πότε χρησιμοποιούσε τον Σέρινταν και πότε τον Χριστοφή ως παρτενέρ του Ντέρμπισαϊρ, ήταν λογικό να μην μπορούν να συνυπάρξουν και οι τρεις.

Τώρα που αποφάσισε να παίξει και με τους τρεις, είναι ξεκάθαρο ότι η τριπλέτα αποδίδει και αυτό επιβεβαιώθηκε στο προχθεσινό ματς. Και με την Ανόρθωση απέδωσε σε μεγάλο βαθμό κι ας επισκιάστηκε η επιθετική δεινότητα από το γεγονός ότι έγιναν λάθη στην άμυνα και το 2–0 έγινε 2–2.

Οι Χριστοφή, Σέρινταν και Ντέρμπισαϊρ άργησαν αλλά βρέθηκαν και γουστάρουν μαζί! Πρόκειται για μια ικανή τριπλέτα με τρεξίματα, καλό κράτημα της μπάλας, σωστές μεταβιβάσεις από τους δύο ακραίους και τον Άγγλο να καραδοκεί εντός περιοχής.

Προχθές ο Κύπριος διεθνής άσος ανέλαβε τον ρόλο του οργανωτή και οι άλλοι δύο αυτό του εκτελεστή. Ο Τζίμης είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ, ενώ Σέρινταν και Ντέρμπισαϊρ πέτυχαν από ένα γκολ με κεφαλιά.

Εφόσον παραμένει ο Σέρινταν στην ομάδα αφού «παίζει» ακόμη το σενάριο αποχώρησής του, η συγκεκριμένη επιθετική τριπλέτα είναι αρκετά υποσχόμενη και ικανή να σπρώξει την Ομόνοια σε επιτυχίες. Έχει την εμπειρία και την ικανότητα να δημιουργεί και να σκοράρει.

Ο Χριστοφή στα δύο τελευταία ματς που αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, αυτή του δεξιού εξτρέμ, θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό. Παρουσιάζεται διψασμένος και φωνάζει με τις εμφανίσεις του πόσο πολύ απελευθερωμένος νιώθει αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο.

Σαν αφηνιασμένο άλογο παρασύρει τους αντιπάλους του με την ταχύτητά του, ενώ έχει τεράστια συμμετοχή στη δημιουργία φάσεων για την ομάδα του. Ο Ντέρμπισαϊρ έχοντας για στήριγμα τον Χριστοφή μπορεί να βλέπει δίχτυα με μεγαλύτερη συχνότητα, άλλωστε είναι κάτι που το επιβεβαίωσε σε 4–5 περιπτώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ