aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γνωρίζουν τι τους περιμένει

Ομόνοια: Γνωρίζουν τι τους περιμένει

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Αντβέρπ. Οι πράσινοι γνωρίζουν τι τους περιμένει το βράδυ της Πέμπτης στο Βέλγιο και συνάμα, μέχρι πού φτάνει ο πήχης των απαιτήσεων για να μετουσιώσουν τη νίκη στο πρώτο 90λεπτο (4-2) σε πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αν και η ομάδα του Μπριάν Πρίσκε δεν αποτελεί μεγαθήριο, το γεγονός πως χωρίς να κάνει το φοβερό και τρομερό παιγνίδι κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον λανθασμένο τρόπο σύμπτυξης και δύο φορές παραβίασε την εστία του Φαμπιάνο στο ΓΣΠ, δεικνύει πάρα πολλά. Οπότε, τα λάθη απαγορεύονται και τα μάτια επιβάλλεται να είναι δεκατέσσερα στην Αμβέρσα.

Οι πράσινοι οφείλουν να έχουν σοβαρότητα, τις κινήσεις τους να χαρακτηρίζει η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα ώστε να απογειωθούν για δεύτερη σεζόν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, γεμίζοντας τον κόσμο τους με περηφάνια.

Στην Ομόνοια, συνέλεξαν επιπρόσθετα στοιχεία για την αντίπαλο, τις δυνατότητές της και τον τρόπο που αγωνίζεται. Εφόσον η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ παρουσιαστεί πανέτοιμη αγωνιστικά και είναι πειθαρχημένη σε ολόκληρο το 90λεπτο, υπάρχει η πεποίθηση ότι θα φτάσει στον στόχο της.

Οι εντολές από τον Νορβηγό προπονητή, εννοείται πως πέφτουν σαν βροχή, την ίδια ώρα που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση στο Βέλγιο. Το πρωί της Τετάρτης, η αποστολή «πετά» με προορισμό τη χώρα που βρίσκεται στη βορειοδυτική Ευρώπη, την ίδια μέρα ο Μπεργκ θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και την ώρα διεξαγωγής του ματς της Πέμπτης, θα γίνει η τελευταία προπόνηση.

Οι Μάρκο Τσέποβιτς, Έρικ Μποτεάκ και Ιωάννης Κούσουλος δεν θα προλάβουν τον επικείμενο αγώνα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Τόμας Χούμποτσαν προπονείται ατομικά και σε περίπτωση που ανεβάσει κατακόρυφα ρυθμό, θα συμπεριληφθεί στις επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ