aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Γκόμεθ : «Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τώρα…» (vid)

Ομόνοια/Γκόμεθ : «Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τώρα…» (vid)

O Ζόρντι Γκόμεθ μίλησε σήμερα στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας, που ανέβασε το σχετικό βίντεο. Ο Καταλανός μέσος μίλησε για το ντέρμπι της Δευτέρας (5/4) με τον Απόλλωνα, μα και για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις και απαντήσεις, όπως ακούγονται στο βίντεο:

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε στη δράση μετά τη διακοπή. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Είναι καλή ομάδα, άρα ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολος αγώνας. Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, οπόταν θα πάμε εκεί με την σωστή προσέγγιση».

Για το τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια: «Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, να συγκεντρωθούμε στον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε και αν το κάνουμε αυτό, σίγουρα έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε καλό αποτέλεσμα εκεί».

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε η Ομόνοια να πετύχει τον στόχο της (σ.σ.: της κατάκτησης του πρωταθλήματος): «Ο στόχος μας για την ώρα είναι το επόμενο παιχνίδι. Σε αυτό συγκεντρωνόμαστε τώρα, μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Μετά θα δούμε στο τέλος της σεζόν. Υπάρχουν ακόμα έξι αγώνες. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα ή το τελευταίο ματς της σεζόν. Σκεφτόμαστε μόνο τον Απόλλωνα και τα υπόλοιπα θα τα δούμε όταν έρθουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ