aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γκόμες, ένα «μηχανάκι» για όλες τις δουλειές

Ομόνοια: Γκόμες, ένα «μηχανάκι» για όλες τις δουλειές

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Και το όνομα του εκλεκτού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ομόνοιας, Βίτορ Ούγκο Γκόμες ντα Σίλβα, με τον οποίο οι επαφές για συνεργασία βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Πρόκειται για 31χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεχωρίζει για την αντοχή και τη δύναμή του και που μπορεί να αποτελέσει πολυεργαλείο στα χέρια του Χένινγκ Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Ο Βίτορ Γκόμες στην «ακίδα» της Ομόνοιας (video)

Ο Αθλητικός Διευθυντής των «πρασίνων» Νεόφυτος Λάρκου έψαχνε από την αρχή της σεζόν ένα σύγχρονο χαφ και αρκετά ποιοτικό, που να μαρκάρει, να πασάρει και γιατί όχι να σκοράρει που και που. Δηλαδή έναν παίκτη που σχεδόν όλο το παιχνίδι της ομάδας να περνάει από αυτόν και πιστεύεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Βίτορ Γκόμες, ο οποίος αν αποκτηθεί θα είναι μια πολύ καλή μετεγγραφή για το «τριφύλλι». Μπορεί να μη ξεχωρίζει για το ύψος του (1.81), αλλά έχει την ικανότητα να κερδίζει τις μονομαχίες, να μαρκάρει αποτελεσματικά και να δίνει πάσες ακριβείας.

Διαβάστε επίσης: «Δελεαστική πρόταση της Ομόνοιας για Κασάδο»

Το βιογραφικό του έμπειρου μέσου λέει πολλά. Αγωνίστηκε σε καλές ομάδες Α’ Κατηγορίας της Πορτογαλίας, είχε ένα πέρασμα από την ιταλική Κάλιαρι χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αγωνιστεί, έπαιξε στην Βίντεοτον Ουγγαρίας, δοκίμασε την τύχη του για ένα εξάμηνο στην τουρκική Μπαλικεσισπόρ, ενώ είναι και διεθνής με «μικρές» Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έδωσε τα χέρια με τον Λάρκου ο Κυριακίδης, 5η μετεγγραφή

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» από την ποιότητα του Γκόμες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ