aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γκολ με το τσουβάλι όχι με το σταγονόμετρο

Ομόνοια: Γκολ με το τσουβάλι όχι με το σταγονόμετρο

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η επίθεση λένε -στο μπάσκετ- δεν φέρνει τίτλους παρά μόνο προσφέρει θέαμα. Στο ποδόσφαιρο όμως άμα δεν σκοράρεις σε τι να ελπίζεις; Τριάντα έξι γκολ πέρσι η Ομόνοια. Μόλις 36! Ένα γκολ παραπάνω από την Αλκή και την Ένωση και έξι από τον Ερμή. Αυτή δεν είναι επίθεση, είναι επίδοση για μεσαία γραμμή με λίγη προσφορά και από τους αμυντικούς. Την περίοδο 2017-18 η διαφορά της από τις δύο πρώτες επιθέσεις του πρωταθλήματος ήταν 34 και 32 αντίστοιχα.

Η απουσία του Ντάρμπισαϊαρ σε αρκετούς αγώνες σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμά του, έφεραν μια καταστροφική επιθετική παραγωγή. Μια από τις χειρότερες στην ιστορία της ομάδας. Είσαι επιθετικός; Ακραίος ή φορ, περιφερειακός ή δεύτερος επιθετικός δεν έχει καμιά σημασία. Όλοι τους λίγο ή πολύ έχουν την υποχρέωση να συμβάλουν στην αύξηση της παραγωγής των γκολ.

Ο Ντάρμπισαϊαρ παρέμεινε, ο Ραμίρες το ίδιο, ο Χριστοφή αποθεραπεύτηκε, ο Τζιωνής μεγαλώνει και δεν αρκούν τα γκολ του Τζόρντι Γκόμεθ. Για να πληρώσουν το κενό και να βρει εφαρμογή στο γήπεδο η αράδα του ύμνου της «επίθεση κανόνια» ήρθαν στο «Ηλίας Πούλλος» οι Μποτεάκ και Εζρά, ενώ αναμένεται άλλος ένας για τη θέση του βασικού γκολτζή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ