aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γίνονται όλα στην ώρα τους

Ομόνοια: Γίνονται όλα στην ώρα τους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τέσσερις ημέρες έχουν παρέλθει από την πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας στη σεζόν 2018-19 και απομένουν τρεις πινελιές για να παρουσιάσει πληρότητα το έμψυχο δυναμικό. Ο Άνχελ Γκόμεθ φρόντισε ώστε να δώσει στον Χουάν-Κάρλος Ολίβα τα εχέγγυα εγκαίρως, για να δουλέψει δίχως ιδιαίτερες ελλείψεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Πλέον, ο Αραγονέζος κόουτς θα… κάνει παιχνίδι, ώστε να μετατρέψει σε έτοιμη ομάδα το σύνολο που παρέλαβε, ώς την έναρξη του πρωταθλήματος. Πάμε όμως να παρουσιάσουμε αναλυτικά πώς έχει διαμορφωθεί το έμψυχο δυναμικό ανά θέση.

Για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα αποκτήθηκε ο Τομάς Μεχίας, τον οποίον πλαισιώνουν οι Κωνσταντίνος Παναγή και Αλέξανδρος Αντωνίου. Για το κέντρο της οπισθοφυλακής πιο έμπειρες επιλογές είναι οι Μικέλ Γκαφούρ και Λουκάς Βύντρα, ενώ αναζητείται άλλος ένας. Επίσης, λύσεις μπορεί να δώσει ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Κούσουλος.

Οι Φοίβος Χριστοδούλου και Ανδρέας Φραγκέσκου συμπληρώνουν τους σέντερ μπακ. Όσο για τους ακραίους αμυντικούς, η συμφωνία με τον Μάρκο Μότα αναμένεται να προσδώσει ποιότητα, ενώ έχουν αποκτηθεί επίσης οι Ίσμα Λόπεθ και Κρίστιαν Ντίαθ. Από τους παλιούς παραμένουν οι Ζαΐλσον και Μάριος Δημητρίου.

Από την αμυντική γραμμή στη μεσαία. Αρχή με τους ανασταλτικούς χαφ. Νέοι της «παρέας» είναι οι Χόρχε Ενρίκες, Ραούλ Λοέ και Κούσουλος, ενώ παρέμειναν οι Άλεξ Σοάρες και Φάνος Κατελάρης συν ότι επέστρεψε ο Γεράσιμος Φυλακτού. Όσο για τη δημιουργία και οργάνωση, αποκτήθηκε ο επιτελικός Χουάν-Άνχελ Αλμπίν και αναμένεται η ανακοίνωση της προσθήκης του Κρις Μόντες.

Τέλος, η γραμμή κρούσης. Οι Χουανάν Εντρένα και Σάσα Ζίβετς αποκτήθηκαν ανεβάζοντας τον συναγωνισμό των εξτρέμ, θέσεις για τις οποίες παρέμειναν οι Δημήτρης Χριστοφή, Ζαρκίνιο, Νικολάι Κιπιάνι και Σετφάν Αζίζ. Δύσκολα θα βρει θέση ανάμεσά τους ο Θεοδόσης Κύπρου, ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις. Όσο για την κορυφή, ο πρώτος σκόρερ των δύο προηγούμενων πρωταθλημάτων Ματ Ντέρμπισαϊρ αποτελεί ξανά το γερό χαρτί και ο Γκόμεθ αναζητεί τον παρτενέρ του. Ωστόσο, αποκτήθηκε και ο ταλαντούχος Τζόρνταν Γκρίνιτζ, ενώ στην ομάδα βρίσκεται και ο Απόλλωνας Βασιλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ