aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γιατί ίσως η διαφορά από ΑΕΛ και Απόλλωνα να μην λέει και πολλά...

Ομόνοια: Γιατί ίσως η διαφορά από ΑΕΛ και Απόλλωνα να μην λέει και πολλά…

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Σαφές πλεονέκτημα έστω και μικρό έχει η Ομόνοια μπαίνοντας στους αγώνες κατάταξης οι οποίοι θα ξεκινήσουν από αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί η βαθμολογική διάφορα από την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα να είναι ένας και δυο βαθμούς αντίστοιχα, αλλα αν δει κάποιος τα αποτελέσματα των πρασίνων με αυτούς που θα αντιμετωπίσει στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών, εύκολα καποοος μπορεί να αντιληφθεί γιατί ίσως ο ένας και οι δυο βαθμοί να μην λένε και πολλά πράγματα.

Στα 10 παιχνίδια που έπαιξε με τις ομάδες που είναι στην πρώτη εξάδα έχει καταφέρει να πανυγηρισει 7 νίκες και έχει τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας με Ανόρθωση, ΑΕΛ και Απόλλωνα.

Αυτό και μόνο το στατιστικό φυσικά και δεν είναι αρκετό για να καταφέρει να δώσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας στους πράσινους, αλλά είναι γεγονός πως έχει ψυχολογικό πλεονέκτημα και παράλληλα έχει δείξει πως μπορεί να διαχειριστεί τη δύσκολη κατάσταση όποτε και αν προκύψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ