aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γιατί έτσι γουστάρουν!

Ομόνοια: Γιατί έτσι γουστάρουν!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μόνο και μόνο που ο κόσμος της έφυγε «γεμάτος» από το γήπεδο και οι οργανωμένοι γούσταραν τον τρόπο που οι παίχτες πήραν το ντέρμπι με την ΑΕΚ τα λόγια είναι περιττά.

Η Ομόνοια δεν λύγισε σε κανένα σημείο από τις σημαντικές απουσίες, δεν τρόμαξε απέναντι στην πιο καλοδουλεμένη ομάδα του πρωταθλήματος και αφού επέβαλε τον δικό της ρυθμό, την έριξε στο καναβάτσο με δύο γκολάρες.

Το σύστημα του Τζον Κάρβερ αποδίδει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό, οι ποδοσφαιριστές το αφομοίωσαν, ενώ όσες αλλαγές και να γίνουν η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Χθες με άμυνα… ανάγκης απειλήθηκε ελάχιστα και δημιούργησε τουλάχιστον διπλάσιες τελικές από την αντίπαλο της.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε πολύ καλή βραδιά, το πάθος ξεχείλιζε και με τη νίκη τους φώναξαν δυνατά πως η «Ομόνοια είναι εδώ». Το πόσο εξελίχτηκαν και προόδευσαν θα αποδειχθεί στα ντέρμπι με την ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ, όμως η χθεσινή εμφάνιση σκόρπισε αισιοδοξία για τη συνέχεια. Με τέτοιες παρουσίες δεν φοβάται κανέναν!

Και να σκεφτεί κάποιος πως οι πράσινοι απώλεσαν φέτος 4 βαθμούς στα παιχνίδια με την Αναγέννηση και τη Νέα Σαλαμίνα. Στο πρώτο αγωνίζονταν με ποδοσφαιριστή περισσότερο για ένα ημίχρονο και έμειναν στην ισοπαλία, ενώ στο δεύτερο γύρισε ο κόσμος ανάποδα για να δεχθούν την ισοφάριση από το κέντρο του γηπέδου.

Κέρδος ο νεαρός Ανδρέας Χριστοδούλου που πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά και μία χαρά στάθηκε και φυσικά η τρομακτική εξέλιξη, εβδομάδα με εβδομάδα, του Φάνου Κατελάρη. Πήδηξε στον… Θεό στο γκολ που σημείωσε και είχε μία αρχοντική παρουσία στη μεσαία γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ