aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γιατί δεν έπαιξε ο Μποτεάκ

Ομόνοια: Γιατί δεν έπαιξε ο Μποτεάκ

Ήταν στην αποστολή της Ομόνοιας για το ματς με την Πάφο ο Έρικ Μποτεάκ, αλλά έμεινε στον πάγκο. Το γεγονός αυτό, φανερώνει πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί ο Γάλλος, τη στιγμή που ο Μπεργκ είχε στη διάθεσή του άλλη μια αλλαγή αλλά δεν την πραγματοποίησε.

Σαφώς και η ποιότητα του Γάλλου εξτρέμ έλειψε από την Ομόνοια, αφού είναι ποδοσφαιριστής με παραστάσεις και ικανότητες που μπορεί με μία ενέργειά του να καθορίσει αγώνες. Η τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» έκρινε σκόπιμο να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει τον χρόνο με τη διακοπή του πρωταθλήματος να ετοιμαστεί ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση για την 6η αγωνιστική στις 20 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Μπεργκ έπαθε, θα δείξει αν έμαθε

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Χένινγκ Μπεργκ να του δώσει και φανέλα βασικού. Θυμίζομε πως o Mποτεάκ ήταν βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος με Δόξα (εκτός) και Νέα Σαλαμίνα (εντός), στα οποία μάλιστα ήταν εκ των διακριθέντων, πέτυχε ένα γκολ και πιστώθηκε μία ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα νεότερα για τον τραυματισμό του (απαραίτητου) Γκόμες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ