aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γιάνσον προ των πυλών

Ομόνοια: Γιάνσον προ των πυλών

Θέμα χρόνου είναι, πλέον, η ανακοίνωση από πλευράς Ομόνοιας για το όνομα του ανθρώπου που θα καλύψει τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Όλα δείχνουν Γιέσπερ Γιάνσον. Ο Σουηδός είναι ο εκλεκτός του Σταύρου Παπασταύρου και βρίσκεται προ των πυλών του «Ηλίας Πούλλος».

Το όνομά του «έπαιξε» και τον περασμένο Ιανουάριο, με ΜΜΕ στη Σουηδία να έκαναν λόγο ότι βρέθηκε και στην Κύπρο και είχε συζητήσεις με παράγοντες του «τριφυλλιού». Λίγους μήνες μετά, λοιπόν, όλα δείχνουν συνεργασία των δύο μερών, με τον 52χρονο Γιάνσον να διευθύνει το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας.

Στη Σουηδία κάνουν λόγο ότι, ο συμπατριώτης τους θα πιάσει ναι μεν δουλειά στην Ομόνοια, αλλά το προσεχές λίγο διάστημα (μέχρι τις 31 Αυγούστου) θα συνεχίσει να έχει συμβουλευτικό ρόλο στη Χάμαρμπι, ομάδα που κατέχει την ίδια θέση από το 2017. Ήταν ο όρος που έθεσε ο σουηδικός σύλλογος, για να του επιτρέψει να συνάψει συνεργασία με την Ομόνοια.

Ο Γιάνσον έπεισε τον πρόεδρο της Ομόνοιας ότι είναι σε θέση να έχει αυτό τον σημαντικό ρόλο στην ομάδα και αναμένει ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του. Στη μικρή λίστα υπήρχαν άλλα δύο ονόματα για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά ο Σουηδός με το πλάνο του φέρεται να κέρδισε τον Παπασταύρου.

Όσον αφορά στο κεφάλαιο μετεγγραφές, ο Ρομπέρζ έκλεισε στην ΑΕΚ και στην Ομόνοια κοιτάζουν ναι μεν για ποιοτική επιλογή στα στόπερ, αλλά σε νεαρότερη ηλικία. Συνεχίζεται η αναζήτηση για όλες τις θέσεις που αποτελούν προτεραιότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ