aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Για την πάρτη του Μπεργκ!

Ομόνοια: Για την πάρτη του Μπεργκ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μάρκο Τσέποβιτς προ των πυλών! Ο Σέρβος επιθετικός προτίμησε την Ομόνοια, κι ας ήταν η προσφορά της κατά το ήμισυ αυτής από ομάδα της Κορέας. Η παρουσία του Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο του «τριφυλλιού», τον οποίο χαρακτήρισε «έναν από τους τρεις ποδοσφαιράνθρωπους που με επηρέασαν πάρα πολύ», το μέγεθος του συλλόγου και η επιθυμία του για επιστροφή στην Ευρώπη (αφού αγωνιζόταν στην Ταϊλάνδη) τον ντύνουν στα πράσινα. Ο 29χρονος επιθετικός προβάρει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μετεγγραφή του. Πληροφορίες φέρουν τον Σέρβο να έχει ήδη αποστείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση της Ομόνοιας για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τη μετεγγραφή του Τσέποβιτς στην Ομόνοια ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω δηλώσεών του σε ιστοσελίδα της Σερβίας. «Ευρώπη επιστρέφω, είμαι και πάλι δικός σου», τόνισε ο Σέρβος φορ και ακολούθως παραδέχθηκε ότι απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην Ομόνοια. «Τελείωσα με την Ασία. Όσον αφορά στα χρήματα, δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα για εμένα», επισήμανε.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην Ομόνοια και έδειξε να γνωρίζει αρκετά. «Η Ομόνοια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, σπουδαία ομάδα, με τους περισσότερους φιλάθλους και προπονητή τον Χένινγκ Μπεργκ», σχολίασε και συνέχισε αναφερόμενος στον προπονητή των πρασίνων: «Αγωνίστηκε 100 φορές με την Εθνική Νορβηγίας και έπαιξε για τέσσερις σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω καλά και δουλέψαμε μαζί στη Βίντεοτον. Έχει επιθετική επιρροή στο παιχνίδι, που φυσικά μου ταιριάζει. Είναι προπονητής που ξέρει πώς να προσεγγίσει έναν ποδοσφαιριστή και στα καλά και στα άσχημα, τον εμψυχώνει και τον βοηθάει. Ο Χένινγκ είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιράνθρωπους που με επηρέασαν πάρα πολύ. Οι άλλοι είναι οι Σάλε Στανόγεβιτς και Σίνισα Μιχαΐλοβιτς», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τσέποβιτς δεν δίστασε να πει ότι επικοινώνησε μαζί του ο Μπεργκ «και κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης». «Όλα θα τελειώσουν σε 1-2 μέρες», αποκάλυψε και αφού γνώριζε για το προσεχές πρόγραμμα της Ομόνοιας που περιλαμβάνει τέσσερα ντέρμπι στη σειρά, κατάληξε: «Η Ομόνοια διαθέτει ποιοτικό ρόστερ. Πρέπει πρώτα να υπογράψω το συμβόλαιό μου για να μπορέσω να πω περισσότερα».

Πρωτοχρονιάτικο δώρο για τους φίλους της Ομόνοιας ο Τσέποβιτς; Πιθανότατα ναι. Ακολούθως θα γίνει προσπάθεια ο 29χρονος επιθετικός να τεθεί το συντομότερο στη διάθεση του Μπεργκ. Την ίδια ώρα, οι πράσινοι συνεχίζουν την αναζήτηση τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών, ενώ στην πορεία ενδέχεται να γίνει άλλη μια κίνηση που θα αφορά στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Ομόνοια θα πρέπει να προχωρήσει σε τερματισμό συμβολαίου ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ