aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Για να μην μοιάζει με… καλαμιά στον κάμπο

Ομόνοια: Για να μην μοιάζει με… καλαμιά στον κάμπο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όσο αξιόπιστη λύση κι αν θεωρείται ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ για την «γραμμή κρούσης» της Ομόνοιας, όσο καλός αριθμός κι αν θεωρούνται τα 13 του γκολ σε 22 αγώνες στη διακοπείσα σεζόν, είναι δεδομένο το εξής: Ο Χένινγκ Μπεργκ, θα δίσταζε να ποντάρει εκατό τοις εκατό στον Άγγλο φορ ενόψει της νέας σεζόν, όσον αφορά στο σκοράρισμα και στη βασική λύση της κορυφής της επίθεσης. Θα συμφωνεί κι ο Νεόφυτος Λάρκου με αυτό.

Ο Ντάρμπισαϊαρ στη νέα περίοδο θα βαδίσει προς τα 35 του χρόνια και κάτι το οποίο επίσης απέδειξε, είναι πως για να σκοράρει χρειάζεται να είναι καλά σε θέμα ψυχολογίας και ηθικού, αλλά και γύρω του ή από πίσω του, να υπάρχουν παίκτες που θα του κάνουν την… σκοραρίσια ζωή πιο εύκολη. Δεν τους είχε την περίοδο 2018-19 και όλοι είδαμε πόσο χάλια τα πήγε και ο έμπειρος φορ, αλλά και η Ομόνοια.

Δεδομένα, η Ομάδα Προγραμματισμού θα επιδιώξει να πάρει έναν κεντρικό επιθετικό ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά στο σκοράρισμα και να διαθέτει και έξτρα στοιχεία, ώστε να μην μοιάζει με καλαμιά στον κάμπο ο Ντάρμπισαϊαρ και φυσικά, για να ενδυναμωθεί το στοιχείο με τουλάχιστον δύο πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, κατά πόσο θα θεωρείται ολοκληρωμένος ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα σεζόν με την προσθήκη ενός στράικερ κι ενός εξτρέμ που να παίζει κυρίως δεξιά, για αυτό κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Αφού μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου πολλά μπορεί να αλλάξουν και αν η Ομόνοια μείνει στις προσθήκες τις οποίες είναι μέχρι σήμερα γνωστό πως θα υλοποιήσει (για τον κατάλογο α’ σε αριθμό και θέση), θα πρόκειται για πολύ σπάνιο φαινόμενο.

Σίγουρα για να θεωρηθεί πως υπάρχει βάθος στο ρόστερ, θα χρειαστεί να γίνουν κι άλλες προσθήκες για τον κατάλογο α’. Λέγεται πως ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του κατάληξαν σε συγκεκριμένους στόχους, τόσο για τις θέσεις όπου χρειάζονται μετεγγραφές σε κατάλογο α’ και β’, αλλά και σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στην Ομόνοια ο Νταβίντ Ακιντόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ