aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια για Γρηγόρη: «Απαιτούμε τιμωρία των δραστών, η Πολιτεία θα φέρει την ευθύνη»

Ομόνοια για Γρηγόρη: «Απαιτούμε τιμωρία των δραστών, η Πολιτεία θα φέρει την ευθύνη»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του Αναπληρωτή Προέδρου της ομάδα Δημήτρη Γρηγόρη και εκφράζει τη συμπαράσταση της στον ίδιο και την οικογένεια του.

Οι πράσινοι ζητούν από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της, να εντοπίσει και να τιμωρήσει τους δράστες. Σε αντίθετη περίπτωση τονίζουν, έαν τέτοιες επιθέσεις στο μέλλον οδηγήσουν σε τραγικότερες συνέπειες, θα φέρει ακέραια την ευθύνη.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Καταδικάζουμε την επίθεση σε βάρος του Αναπληρωτή Προέδρου, Δημήτρη Γρηγόρη και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον ίδιο και την οικογένειά του.

Τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται ανεκτές από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι μόνο δεν αλλοιώνουν τη διαχρονική μας θέση και προσπάθεια για τίμιο και καθαρό ποδόσφαιρο και αθλητισμό, αλλά μας γεμίζουν με ακόμη μεγαλύτερο σθένος και δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα αυτό.

Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και επιτέλους να εντοπίσει και να τιμωρήσει τους δράστες αυτών των επιθέσεων. Διότι σε αντίθετη περίπτωση, εάν τέτοιες επιθέσεις στο μέλλον οδηγήσουν σε τραγικότερες συνέπειες, θα φέρει ακέραια την ευθύνη.

Ευχαριστούμε θερμά όσους εξέφρασαν τη στήριξή τους στον κ. Γρηγόρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ