aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Για ένα σωρό λόγους

Ομόνοια: Για ένα σωρό λόγους

Τρία ματς για το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, τρεις «τελικοί» για την Ομόνοια στην προσπάθειά της να βρίσκεται στην εξάδα. Η αρχή θα γίνει σήμερα με αντίπαλο τον ουραγό Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ (18:00, Primetel1). Έχει πολλούς και καλούς λόγους για να διεκδικήσει τη νίκη. Πρωτίστως για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την εξάδα, αλλά και όχι μόνο. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σιγουρευτούμε ότι θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς για να μπούμε στα πλέι οφ αρχικά και μετά ελπίζουμε να πάμε παραπέρα. Το πιο σημαντικό τώρα είναι τα επόμενα τρία παιχνίδια», είπε ο Μπεργκ μιλώντας στο «OFC TV».

Στο γήπεδο θα βρίσκεται ο Τζιωνής, που θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και η Ομόνοια θα του πει «ευχαριστώ» και να του ευχηθεί «κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα της καριέρας του». Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, θα πραγματοποιηθεί τελετή προς τιμήν του 20χρονου άσου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. «Προηγουμένως ο Μαρίνος θα είναι έξω από τη δυτική κερκίδα για φωτογραφίες και αυτόγραφα», αναφέρει η ενημέρωση.

Παράλληλα, η Ομόνοια θα παίξει και για τον αρχηγό της, τον Ζόρντι Γκόμεθ. Ο Ισπανός, που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην προπόνηση της Παρασκευής και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την εξέδρα. Οι συμπαίκτες του θα θελήσουν να του αφιερώσουν τη νίκη, στηρίζοντάς τον και με αυτό τον τρόπο σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ