aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια για Αντέγιο;

Ομόνοια για Αντέγιο;

Για πρόταση της Ομόνοιας στον Ντάνιελ Αντέγιο κάνει λόγο η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com», όμως το δημοσίευμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού ούτε για κεντρικό αμυντικό ψάχνει το «τριφύλλι» ούτε για παίκτη είναι άνω των 22 ετών!

Συγκεκριμένα ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός είναι 28 ετών! Τον «ανακάλυψε» η Ρετζίνα το 2007 από την Έστε (25 ματς, 2 γκολ) και τον ενέταξε στις ακαδημίες και την αμέσως επόμενη σεζόν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα.

Παρέμεινε εκεί μέχρι το 2004 όπου φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής ομάδας οκτώ φορές στην πρώτη του σεζόν και μέτρησε άλλες 152 συμμετοχές την επόμενη πεναετία στη Serie B (3 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2014 τον απέκτησε η Καλλονή στην οποία έκανε δύο πολύ καλές σεζόν, καταγράφοντας 42 συμμετοχές (3 γκολ), στην περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Βιτσέντζα (48 ματς), ενώ πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Σαλερνιτάνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ