aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια για 100άρη Κούσουλο: «Παράδειγμα σωστού επαγγελματία και αθλητή»

Ομόνοια για 100άρη Κούσουλο: «Παράδειγμα σωστού επαγγελματία και αθλητή»

Σημαδιακό ήταν το χθεσινό παιχνίδι της Ομόνοιας με την Καρμιώτισσα για τον Ιωάννη Κούσουλο. Ο εκ των αρχηγών του τριφυλλιού συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα των πρασίνων και σε ανάρτησή της η Ομόνοια τον χαρακτηρίζει ως παράδειγμα σωστού επαγγελματία και αθλητή.

Η σχετική ανακοίνωση

«Σημαντική μέρα η χθεσινή για τον αρχηγό μας, Γιάννη Κούσουλο, καθώς στο παιχνίδι με τον Ακρίτα συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος!

Ο Γιάννης ήρθε στην Ομόνοια το καλοκαίρι του 2018 και με πολλή δουλειά και αφοσίωση κατάφερε να καθιερωθεί, να γίνει αρχηγός και να πανηγυρίσει τίτλους και επιτυχίες στην Ευρώπη, όντας παράλληλα ένας από τα αγαπημένα παιδιά τoυ κόσμου μας.

Αν και πέρασε δύσκολα με τον τραυματισμό του, που τον κράτησε εκτός για ένα χρόνο, ποτέ δεν τα έβαλε κάτω και έχει επιστρέψει δριμύτερος!

Πανηγύρισε ήδη ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, ένα σούπερ καπ και μία πρώτη θέση, ενώ αγωνίστηκε δύο φορές στους ομίλους του UEFA Europa League και μία στους ομίλους του UEFA Europa Conference League. Μετρά 7 γκολ και δύο ασίστ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της πατρίδας μας, μετρώντας ως τώρα 24 συμμετοχές και 4 γκολ.

Αποτελεί παράδειγμα σωστού επαγγελματία και αθλητή και ξεχωρίζει ιδιαίτερα για το ήθος του.

Γιάννη, συγχαρητήρια!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ