aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γι’ αυτό θα αργήσει το φιρμάνι για τον νέο προπονητή

Ομόνοια: Γι’ αυτό θα αργήσει το φιρμάνι για τον νέο προπονητή

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αργεί η απόφαση της διοίκησης της Ομόνοιας για τον νέο προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε συμφωνία εντός της εβδομάδας, σε μια προσπάθεια να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Αυτή τη φορά οι «πράσινοι» οφείλουν πριν κάνουν πάρουν την τελική τους απόφαση για τον νέο προπονητή, να κινηθούν στοχευμένα, δίνοντας έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια για να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο στο μέτρο του δυνατού. Πολύ απλά γιατί δεν… σηκώνει δεύτερο λάθος μέσα σε μια σεζόν, σε ό,τι αφορά στη επιλογή «αφεντικού».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σε διπλό ταμπλό ο Γκόμεθ, δεν πάει στα… τυφλά

Αυτό ακριβώς το δεδομένο έχουν στο μυαλό τους οι παράγοντες του συλλόγου, οι οποίοι ζήτησαν από τον Τεχνικό Διευθυντή Άνχελ Γκόμεθ, να αναζητήσει με σχολαστικότητα τον «εκλεκτό» που θα κάτσει στον «πράσινο» πάγκο. Η φιλοσοφία, το προπονητικό παρελθόν, ο χειρισμός των αποδυτηρίων σε προηγούμενες ομάδες, η προσαρμοστικότητα αλλά και ο χαρακτήρας είναι στοιχεία που δεν είναι εύκολο να διερευνηθούν γρήγορα για τους προπονητές που έχουν προταθεί ή/και έχουν ξεχωρίσει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Εκτός λίστας ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τον ΑΠΟΕΛ ο εκλεκτός

Είναι λογικό, λοιπόν, ο Άνχελ Γκόμεθ να θέλει τον χρόνο του για να μελετήσει όλες τις πιθανές λύσεις πριν καταλήξει στον αντικαταστάτη του Χουάν Κάρλος Ολίβα, με τον νέο τεχνικό της Ομόνοιας να έχει πολλές εκκρεμότητες να διευθετήσει όταν θα του δοθεί το χρίσμα. Πρώτος επιλαχών παραμένει ο Ιμανό Ιδιάκεθ, αλλά τίποτα με τον Βάσκο τεχνικό δεν είναι προχωρημένο σε βαθμό που να χαρακτηρίζεται «τελειωμένη» υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση – respect της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με την Πάφος F.C.

Οι περιπτώσεις των Τιμούρ Κετσπάγια και Τόμας Κρίστιανσεν που έπεσαν στο τραπέζι, δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για διάφορους λόγους, γι’ αυτό την ίδια στιγμή εξετάζονται τόσο έμπειροι προπονητές με καλό βιογραφικό, αλλά και νεότεροι με προοπτικές. Το ιδανικό για τους «τριφυλλοφόρους» θα ήταν να βρουν έναν προπονητή που στο CV του να γράφει ότι γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα και να μιλά τη γλώσσα (ισπανικά) των πλείστων παικτών, όμως αυτά τα προσόντα είναι αλήθεια ότι περιορίζουν τις επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ