aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γι’ αυτό πήγε ο Παπουλής στο «Ηλίας Πούλλος»

Ομόνοια: Γι’ αυτό πήγε ο Παπουλής στο «Ηλίας Πούλλος»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι επιδόσεις του Φώτη Παπουλή, αποτελούν την απάντηση σε όσους κατέκριναν το περασμένο καλοκαίρι την κίνηση της Ομόνοιας για σύναψη συνεργασίας με τον Ελλαδίτη.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Ομόνοιας αφού με τα δύο που πέτυχε απέναντι στη Δόξα έφθασε τα επτά στο πρωτάθλημα. Ήλθε από τον πάγκο (στο 66’) και χτύπησε δις μέσα σ’ ένα 20λεπτο, στο 67’ στην πρώτη επαφή του με την μπάλα καις το 85 με πέναλτι.

Έμπειρος, καλός χειριστής της μπάλας, δραστήριος, βάζει το πόδι στη φωτιά και… μυρίζεται το γκολ. Αυτά όσον αφορά στο παιχνίδι του Παπουλή.

Γιατί, πέρα από τις δυνατότητές του, ο Ελλαδίτης πήγε στο «Ηλίας Πούλλος» και για άλλους λόγους. Για την εμπειρία και τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού. Ως φυσιογνωμία στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια.

«Δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια ότι θέλουμε το πρωτάθλημα. Και το απαιτούμε και το θέλουμε και θα παλέψουμε για αυτό όπως και για το κύπελλο», είπε χαρακτηριστικά μετά το ματς στο Μακάρειο. Τοποθέτηση που φανερώνει το πώς σκέφτεται ο ίδιος αλλά και όλοι στην Ομόνοια.

Καθόλου, λοιπόν, τυχαία η επιλογή του 36χρονου άσου, που σε αρκετά ματς πήρε την ομάδα από το χέρι. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, όταν ο ποδοσφαιριστής ξέρει μπάλα, είναι επαγγελματίας και κάνει καλή ζωή. Τέτοιος είναι ο Παπουλής, που πήγε στο «Ηλίας Πούλλος» για τίτλους γνωρίζοντας ποια είναι η Ομόνοια και τις απαιτήσεις της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ