aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Γερή υποψηφιότητα Ευθύμιου Κυπριανού

Oμόνοια: Γερή υποψηφιότητα Ευθύμιου Κυπριανού

Μία από τις προτεραιότητες της ομάδας προγραμματισμού της Ομόνοιας ήταν η αναπλήρωση του κενού που άφησε η αποχώρηση του Λεωνίδα Παπαδάκη. Ο Ελλαδίτης γυμναστής ήταν ο άνθρωπος που είχε την ευθύνη της εκγύμνασης των πρασίνων την τελευταία τριετία και στο «Ηλίας Πούλλος» μελέτησαν ενδελεχώς τα δεδομένα για τον αντικαταστάτη του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η λύση που προκρίνεται είναι αυτή του Ευθύμιου Κυπριανού. Ο Κύπριος προπονητής φυσικής κατάστασης εργαζόταν την τελευταία διετία στον ΟΦΗ και είναι παλιά καραβάνα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Εργάστηκε στον Απόλλωνα και την εθνική Κύπρου επί ημερών Χριστάκη Χριστοφόρου, ενώ στους γαλάζιους της Λεμεσού συνεργάστηκε με το διευθυντή του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας, Σίμο Ταραπουλούζη. Δούλεψε, επίσης, στην ΑΕΛ, την εθνική Κατάρ και την ακαδημία Aspire Academy του Κατάρ.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο πανεπιστήμιο του Liverpool, John Moores. Είναι κάτοχος πτυχίου Αθλητικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και του μεταπτυχιακού τίτλου Sports Coaching & Management από το Kingston University του Λονδίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ