aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φτιάχνεται και αμυντικά

Ομόνοια: Φτιάχνεται και αμυντικά

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Υπό το βλέμμα Παπασταύρου η προπόνηση (pics)

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Ομόνοια πέτυχε μόλις ένα γκολ, αυτό απέναντι στον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ την περασμένη Κυριακή. Έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ στο κύπελλο, σ’ ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμά του πανηγυρίστηκε, αφού έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, και με τον Εθνικό προχθές. Αρχικά, σ’ αυτό το σερί των τεσσάρων αγώνων, δέχθηκε βαριά ήττα με 0-3 από τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, όμως, η Ομόνοια φτιάχνεται αμυντικά. Στα τελευταία τρία παιχνίδια διατήρησε το μηδέν παθητικό. Είναι κάτι που διαπιστώνει με ικανοποίηση ο Λένον, που βλέποντας την ομάδα του να φτιάχνει ευκαιρίες θεωρεί πως τα γκολ θα έλθουν.

Άρα, με τη βελτίωση της αμυντικής γραμμής, στην Ομόνοια κρίνουν πως είναι σε καλό δρόμο για επιτυχίες και κυρίως στο κύπελλο, που ο στόχος είναι η πρόκριση επί της Ανόρθωσης και ακολούθως η κατάκτηση του τροπαίου. Είναι μόλις η δεύτερη φορά στη σεζόν που η Ομόνοια δεν δέχθηκε γκολ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια. Η προηγούμενη ήταν στη σειρά των αγώνων με Εθνικό (2-0), Άρη (3-0) και ΑΕΛ (1-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ