aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Φονιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης ο Χουάν Ανχέλ Αλμπίν

Ομόνοια: «Φονιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης ο Χουάν Ανχέλ Αλμπίν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Τα παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης μια εκ των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη αποτελούν τεράστια πρόκληση για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή παίζει απέναντι της.

Ο μαέστρος της Ομόνοιας Χουάν Ανχέλ Αλμπίν δεν αποτελεί εξαίρεση με την διαφορά είναι πως ο Ουρουγουανός επιτελικός μέσος την βρίσκει με τους «μερένχες».

Διαβάστε επίσης: H γροθιά του Πέπε στον… μαέστρο της Ομόνοιας! (video)

Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα στατιστικά του χαρισματικού μέσου της Ομόνοιας τα οποία είναι εξαιρετικά κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και με δύο διαφορετικές ομάδες Χετάφε και Εσπανιόλ ο Χουάν Ανχέλ Αλμπίν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους μερέχνες 9 φορές με τον ίδιο να βρίσκει δίκτυα 5 φορές ενώ έχει απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ανανεωμένη και αποφασισμένη

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής αφού κόντρα στο δίδυμο Ράμος – Πέπε και ομολογουμένως με αντιπάλους σε τοπ επίπεδου κατάφερνε να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Για πρώτη φορά βρήκε δίκτυα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα δις στη νίκη της Χετάφε με 3-1 το Νοέμβριο του 2008 ενώ την ίδια αγωνιστική περίοδο σκόραρε και μέσα στο Μπερναμπέου στην ήττα της Χετάφε με 3-2 σ’ ένα επεισοδιακό παιχνίδι όπου ο Πέπε κτύπησε με γροθιά τον Αλμπίν.

Σκόραρε επίσης δύο τέρματα με την Εσπανιόλ στις 3 Ιανουαρίου 2011 στην ήττα της Εσπανιόλ με 3-2 όπου πέτυχε 1 γκολ ενώ σκόραρε και στο 2-2 της ομάδας του επί της Ρεάλ στις 16 Δεκεμβρίου του 2012.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ