aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φωνάζει για νέο συμβόλαιο

Ομόνοια: Φωνάζει για νέο συμβόλαιο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Βρίσκεται στη δύση της καριέρας του ο Τόμας Χούμποτσαν αφού βαδίζει στα 36 του χρόνια (17.9.1985) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Αντιθέτως, αγωνίζεται σαν έφηβος και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Δικαιώνει τον προπονητή του για την επιλογή του να βρίσκεται σταθερά στο αρχικό σχήμα, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, καλύπτοντας τη θέση του αριστερού στόπερ. Πολυεργαλείο ο Σλοβάκος άσος, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Στο τελευταίο ματς, με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, ήταν συγκλονιστικός. Δεν έχασε μονομαχία! Με τέτοιες παρουσίες, ο Χούμποτσαν φωνάζει στη διοίκηση για νέο συμβόλαιο. Και ικανός και έμπειρος ο Σλοβάκος, με τις πιο πολλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Άλλωστε, το βιογραφικό του επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Έξι σεζόν στη Ζενίτ, δύο στη Δυναμό Μόσχας, τρεις στη Μαρσέιγ και μια στην Τραπεζούντα. Ο Μπεργκ τον πιστεύει και αυτός τον δικαιώνει. Παρόλο που δεν έχει λεχθεί τίποτα ακόμη, ο Χούμποτσαν δικαιούται νέο συμβόλαιο και είναι πολύ πιθανό να προκύψει σύντομα μια τέτοια εξέλιξη.

Η Ομόνοια ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Δεν υπολογίζεται ο Ντούρις που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Οι πράσινοι θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και στο αήττητο σερί τους, φθάνοντας τα 20 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ