aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Φλερτάρει» με το βραβείο του MVP της χρονιάς ο Ουζόχο!

Ομόνοια: «Φλερτάρει» με το βραβείο του MVP της χρονιάς ο Ουζόχο!

Η φετινή σεζόν θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Φράνσις Ουζόχο. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας της Ομόνοιας μπορεί να βρίσκεται στο μεγαλύτερο διάστημα στη σκιά του Φαμπιάνο Ριμπέιρο, όμως άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά όταν τραυματίστηκε ο Βραζιλιάνος πορτιέρε. Υπερασπίστηκε την εστία του «τριφυλλιού» σε τέσσερα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, μεταξύ των οποίων και το ιστορικό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Εκείνο το βράδυ θα συνοδεύει τον Φράνσις Ουζόχο σε ολόκληρη την καριέρα του, σε ολόκληρη τη ζωή του. Θα έχει να λέει στα παιδιά του και στα εγγόνια του, ότι στο «Θέατρο των Ονείρων» οι «Μπέμπηδες» του έκαναν 34 τελικές προσπάθειες, ενώ «καθάρισε» 13 εκτελέσεις κόρνερ! Πραγματοποίησε μια ντουζίνα εκπληκτικές αποκρούσεις και δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις (από τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ).

Οι παρουσίες του Ουζόχο δεν πέρασαν απαρατήρητες στη Νιγηρία, με τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας να κερδίζει ξανά γάντια βασικού στην εθνική ομάδα της χώρας και να είναι ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους για τον τερματοφύλακα της σεζόν. Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νιγηρίας ο κίπερ των πρασίνων διεκδικεί το βραβείο μαζί με τους Βίκτορ Σοσίμα της Ρϊβερς Γιουνάιτεντ και τον Αντεμπαγιό Αντελέγε της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο νικητής θα ανακοινωθεί αύριο (24/3) και σύμφωνα με τις ενδείξεις ο Ουζόχο είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά.

Frwocy6wiay5lx5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ